Τα νέα των μελών μας

KRAFT Paints: BIOCLIMA: Eγγυημένο αποτέλεσμα εξωτερικής θερμομόνωσης μέσω αυστηρών πιστοποιήσεων και ενισχυμένης πυροπροστασίας

 

undefined

 

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA της KRAFT Paints, αποτελεί τη μοναδική και πλήρως προσαρμοσμένη λύση στις νέες απαιτήσεις για ασφαλέστερες και ενεργειακά αποδοτικές κτηριακές κατασκευές. Διαθέτει στην αγορά τα μοναδικά πιστοποιημένα συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης για τοίχους και ταράτσες, προσφέροντας έως και 65% εξοικονόμηση ενέργειας.

Η BIOCLIMA, απαρτίζεται από τα συστήματα ClimaWall® για τοίχους και ClimaRoof® για ταράτσες. Το ClimaWall®, αποτελεί ένα πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, βάσει των αυστηρότατων ευρωπαϊκών και εθνικών προτύπων. Διαθέτει προηγμένη πυροπροστασία, με τις ανώτερες μετρήσεις της κατηγορίας (Reaction to Fire A2,s1-d0), ενώ συμμετέχει και στη διαμόρφωση υψηλής βαθμολογίας κατά την αξιολόγηση πράσινων κατασκευών (LEED, BREEAM, WELL).

undefinedundefined

Αντίστοιχα, με το καινοτόμο σύστημα θερμο-υγρομόνωσης ClimaRoof®, η BIOCLIMA προσφέρει πλεονεκτήματα όπως μείωση απωλειών θερμότητας έως και 40%, άριστη στεγανοποίηση μεγάλης αντοχής και διάρκειας ζωής σε 2 επίπεδα του συστήματος, μικρό πάχος εφαρμογής (ενδεικτικά 6-8 cm), καθώς αποτελεί και ιδανική λύση για κτήρια με πρόβλημα φορτίων (ενδεικτικά 12-25 kg/m2).

undefined

Τα πιο σημαντικά οφέλη της εφαρμογής των ολοκληρωμένων συστημάτων της BIOCLIMA, είναι η εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας έως και 65%, η ενίσχυση της πυροπροστασίας του κτηρίου, η σύγχρονη αισθητική αναβάθμιση, η προστασία έναντι απωλειών θερμότητας, διείσδυσης υγρασίας, καιρικών συνθηκών και κτηριακών φθορών, η βελτίωση του χρόνου ζωής και της αξίας του ακινήτου, η ταχύτατη απόσβεση κεφαλαίου επένδυσης και η συμμετοχή σε προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης υφιστάμενων κτηρίων με οικονομική επιδότηση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο