Τα νέα των μελών μας

KRAFT Paints: Ανάπλαση του πολιτιστικού χώρου El Centro με τη «χρωματική» υπογραφή της KRAFT Paints

 

undefined

 

Tα καινοτόμα χρώματα από τις σειρές Master και 4 Seasons της KRAFT Paints επιλέχθηκαν στην πρόσφατη ανάπλαση του πολιτιστικού χώρου El Centro, στην Κηφισιά, την οποία ανέλαβε η Επίκυκλος Τεχνική Κατασκευαστική.

Το El Centro είναι ένας πολιτιστικός χώρος που δημιουργήθηκε για την προώθηση και διάδοση της Ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού. Το κέντρο δημιουργήθηκε μέσα από την ανάπλαση ενός διατηρητέου κτηρίου στο Άλσος της Κηφισιάς και στόχος της αρχιτέκτονα Angeles Mira ήταν να δώσει στο έργο μια ισπανική, μεσογειακή και λατινική ψυχή ταυτόχρονα.

Καθοριστικό ρόλο στο να «ζωντανέψει» ο χώρος και να αναδειχθούν οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του κτηρίου είχαν τα χρώματα από τις σειρές Master και 4 Seasons της Kraft Paints, τα οποία επιλέχθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

undefined

Συγκεκριμένα, τα πιστοποιημένα χρώματα της σειράς Master, τα πρώτα με πιστοποίηση Indoor Air Comfort® της Eurofins® επιλέχθηκαν, καθώς εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα εσωτερικού αέρα με αποτέλεσμα ένα λειτουργικό και ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον στους χώρους δραστηριότητας του κέντρου. Με τα καινοτόμα χρώματα εξωτερικού χώρου της KRAFT Paints, 4 Seasons, που παρουσιάζουν υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση, επιτυγχάνεται μεγάλη διάρκεια ζωής και τοίχοι που δεν ξεθωριάζουν. Παράλληλα, ως πιστοποιημένο ψυχρό υλικό και λόγω της TSR βεντάλιας μειώνεται σημαντικά η θερμοκρασία των επιφανειών το καλοκαίρι, βελτιώνοντας την ενεργειακή κατανάλωση και αναβαθμίζοντας την αξία του κτηρίου.

To συνολικό έργο δεν είχε ως αποτέλεσμα μόνο την αισθητική και βιώσιμη ανάπλαση του διατηρητέου κτιρίου που στεγάζεται ο πολιτιστικός χώρος El Centro, αλλά και την αναγνώρισή του με το Silver Interior Award 2021 στην κατηγορία “Cultural”, στα φετινά Interior Awards που διοργάνωσε η Boussias Communications.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο