Τα νέα των μελών μας

KPMG: 3o Family Business Forum – 9 Μαΐου 2017

undefined

 

Σας απασχολεί το μέλλον της οικογενειακής σας επιχείρησης και επιθυμείτε να λάβετε συμπυκνωμένη γνώση και βέλτιστες πρακτικές; 

Ελάτε σε μια μοναδική διοργάνωση-θεσμό για τις επιχειρήσεις οικογενειακής ιδιοκτησίας, το 3ο Family Business Forum, για να: 

  • ακούσετε τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέα Ανδρεάδη ο οποίος θα μιλήσει σχετικά με το ρόλο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα
  • ακούσετε τις τελευταίες εξελίξεις από την ετήσια Ευρωπαϊκή έρευνα “Family Business Barometer” από τον Olaf Leurs,
  • πάρετε ενεργά μέρος σε βέλτιστες πρακτικές και γνώσεις μέσω ενός μοναδικού διαδραστικού workshop σε θέματα διαδοχής και μεταβίβασης ιδιοκτησίας από τον Dr. Alexander Koeberle-Schmid, .
  • ενημερωθείτε για τις νέες νομοθετικές αλλαγές σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και πως αυτά επηρεάζουν τους επιχειρηματίες και στην Ελλάδα καθώς και
  • ακούσετε εμπειρίες και best practices επιχειρηματιών όπως ο Michel von Boch από την Villeroy & Boch, μια εκ των παλαιότερων και κορυφαίων οικογενειακών εταιρειών στην Ευρώπη, αλλά και καταξιωμένους Έλληνες επιχειρηματίες.

Δηλώστε συμμετοχή με Ειδική Έκπτωση 15% μόνο για τα Μέλη του ΣΕΤΕ, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής αναγράφοντας τον κωδικό ΣΕΤΕ15 ώστε να επωφεληθείτε τις ειδικές προνομιακές τιμές. 

Περισσότερες πληροφορίες για το φόρουμ μπορείτε να δείτε εδώ 

Πληροφορίες/Συμμετοχές/Χορηγίες

Μαρία Καστρησίου
210 60 62 254
familybusiness@kpmg.gr

 

Σημαντικοί σύνδεσμοι:  

3ο Family Business Forum

Δηλώστε συμμετοχή

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο