Τα νέα των μελών μας

Kotsovolos: Η Κωτσόβολος αναδείχθηκε Best Hotel Supplier

undefined

 

Η εταιρεία Κωτσόβολος συμμετείχε για 1η φορά στα Greek Hospitality Awards και μετά από μια πετυχημένη πορεία το 2018, απέσπασε 3 βραβεία σε 3 σχετικές κατηγορίες. Έχοντας εστιάσει στην αγορά των ξενοδοχειακών ειδών και εξοπλισμού, παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη των επαγγελματικών αναγκών των πελατών της, πάντα με γνώμονα τις νέες τεχνολογίες, τα καινοτόμα προϊόντα, τις υποδομές και τις υπηρεσίες.

Οι κατηγορίες στις οποίες διακρίθηκε είναι οι παρακάτω:

  • Best Hotel Supplier (Gold award)
  • Best Greek Hotel Technology Innovation (Gold award)
  • Best Hotel Entertainment & Technology Supplier (Silver award)

 undefined

Η εταιρεία ανοίγει νέους ορίζοντες στον ξενοδοχειακό κλάδο, τον τουρισμό και τους χώρους εστίασης. 5 «τεχνολογίες» από το μέλλον αλλάζουν τα δεδομένα στα γνωστά μας μέχρι τώρα υπνοδωμάτια, μπάνια, μηχανοστάσια των ξενοδοχείων και την κουζίνα των εστιατορίων, μετατρέποντάς τα σε «έξυπνα» για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την καλύτερη φιλοξενία και εστίαση.

Κατά τη διάρκεια του 2018, η εταιρεία Κωτσόβολος συνεργάστηκε με πάνω από 3.000 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, ανάμεσά στα οποία 5άστερα ξενοδοχεία, κορυφαία 4άστερα, αλλά και καταλύματα στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα. Κύριος στόχος είναι η συνεχής ανάπτυξη του πολυκαναλικού δικτύου της, δημιουργώντας προσβασιμότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σε ένα από τα 95 καταστήματα, στο www.kotsovolos.gr αλλά και στο τηλεφωνικό κέντρο.

Σε πολύ μεγάλες εκδηλώσεις του χώρου, η Business Ομάδα της Κωτσόβολος συμμετέχει με τη δική της πρόταση στην αναβάθμιση του τουριστικού κλάδου. Στη φετινή έκθεση HORECA, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, καταλυμάτων, εστιατορίων και καφετεριών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις επαγγελματικές λύσεις εμπνευσμένες από το μέλλον. Προσωποποιημένες υπηρεσίες δωματίου μέσα από προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα,  μοναδική ποιότητα ασφάλειας και υγιεινής με εφαρμογές, όπως αισθητήρες πίεσης-θερμοκρασίας νερού, υπερσύγχρονες συσκευές που απλοποιούν τη διαδικασία προετοιμασίας των ημερήσιων γευμάτων ή ροφημάτων, παραγγελιοληψία με ψηφιακή οθόνη στο χώρο του εστιατορίου, ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού για αξιόπιστη επιτήρηση πιθανών ειδοποιήσεων από δυσλειτουργίες και πρόληψη βλαβών είναι μόνο κάποια από τα όσα παρουσιάστηκαν στη διεθνή έκθεση. Με την ίδια φιλοσοφία, η εταιρεία βρέθηκε στο 3ο Hotel Tech Conference ως Gold Sponsor, παρουσιάζοντας τις τεχνολογίες εκείνες που θα αναβαθμίσουν τα περισσότερα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Η τριπλή βράβευση στα Greek Hospitality Awards επιβεβαιώνει την επιλογή της Κωτσόβολος και τον τρόπο που αφουγκράζεται τις ανάγκες του κλάδου και αναπτύσσει προγράμματα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, δίνοντάς της το κίνητρο να συνεχίσει δυναμικότερα προς την ίδια κατεύθυνση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο