Τα νέα των μελών μας

Κολλέγιο DEREE : Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας – Οι Εγγραφές ξεκίνησαν

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας (BSc Hons in International Tourism and Hospitality Management) βρίσκονται σε εξέλιξη και τα μαθήματα αρχίζουντην Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Το νέο πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας του DEREE έλαβε πρόσφατα ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου.  Ως αποτέλεσμα της πιστοποίησης αυτής οι πτυχιούχοι του προγράμματος θα λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους πτυχίο από το DEREE και από το Open University,  εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το πρόγραμμα είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας, που αποτελεί ένα κρίσιμο τομέα της ελληνικής οικονομίας.Οι απόφοιτοι του προγράμματοςθα έχουν αποκτήσει βαθιά κατανόηση των τομέων του τουρισμού και της φιλοξενίας και τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που θα τους επιτρέψουν να στελεχώσουν τη διεθνή τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία ή να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το DEREE – Τhe American College of Greece είναι ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, πιστοποιημένο από το New England Association of Schools and Colleges. Το DEREE είναι συμβεβλημένο με το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου ως το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα που οδηγούν σε πιστοποιημένα πτυχία από το Open University.

Το Κολλέγιο προσφέρει  21 προπτυχιακά τμήματα σπουδών και δεκάδες δευτερεύουσες ειδικεύσεις και προσφέρει πάνω από 1.000 μαθήματα κάθε χρόνο, ώστε να εξασφαλίσει στους σπουδαστές του τις κατάλληλες ακαδημαϊκές ευκαιρίες.

Πάνω από 3.000 σπουδαστές που προέρχονται από περισσότερες από 55 χώρες παρακολουθούν τα προγράμματα του Κολλεγίου, το οποίο έχει πάνω από 33.000 απόφοιτους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο