Τα νέα των μελών μας

Knauf: Νέα σεμινάρια κατάρτισης τεχνιτών

undefined

 

Η εκπαίδευση για την Knauf αποτελεί μια από τις πολυτιμότερες αξίες της. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1991 η ανάπτυξή της στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά βασίστηκε στην εκπαίδευση του τεχνικού κόσμου, των συνεργατών, του τελικού καταναλωτή και των στελεχών της με γνώμονα την αποδοτικότερη χρήση και την αρτιότερη εφαρμογή των συστημάτων δόμησης που παράγει. Παράλληλα το 2017 η Knauf συνεχίζει για 3η χρονιά να παρέχει τη δυνατότητα στον τεχνίτη να πιστοποιήσει τις γνώσεις και δεξιότητές του και να λάβει «Πιστοποιητικό Ικανότητας» της τεχνικής του κατάρτισης, ύστερα από εξετάσεις πιστοποίησης που διενεργεί η TÜV HELLAS στα οργανωμένα και πιστοποιημένα εκπαιδευτικά κέντρα της Knauf σε Αμφιλοχία, Θεσσαλονίκη.

To 2017, η Knauf συνεχίζει να καινοτομεί και παρέχει νέες κατηγορίες σεμιναρίων εκπαίδευσης.

Νέα σεμινάρια για τα συστήματα δαπέδων Knauf. Το περιεχόμενο των σεμιναρίων αυτών αναφέρεται σε ξηρά και χυτά κονιάματα αυτοεπιπεδούμενων δαπέδων Knauf και απευθύνεται σε επαγγελματίες τεχνίτες εφαρμογής υλικών επίστρωσης δαπέδων.

Σεμινάρια στο εκπαιδευτικό κέντρο στην Αθήνα. Το 2017 ξεκινάμε, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στα κεντρικά γραφεία διοίκησης της εταιρείας στην Καλλιθέα, σεμινάρια θεωρητικής κατάρτισης με εξειδικευμένο περιεχόμενο συστημάτων δόμησης Knauf. Oι θεματικές ενότητες των σεμιναρίων αυτών είναι:

  • Eξειδικευμένα συστήματα ξηράς δόμησης
  • Πυραντοχή και ακουστική με συστήματα Knauf
  • Συστήματα αυτοεπιπεδούμενων δαπέδων Knauf

Στο νέο πρόγραμμα για το έτος 2017 θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία «Πιστοποίησης Τεχνικής Ικανότητας» και για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των βασικών σεμιναρίων εκπαίδευσης στα εκπαιδευτικά κέντρα της Knauf σε Ελλάδα και Κύπρο. Ταυτόχρονα, αναβαθμίζεται το Knauf Club, στο οποίο έχουν δικαίωμα ένταξης ως μέλη όλοι οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Knauf.

http://www.knauf.gr/www/el/etaireia/training/details/details.php?monat=&jahr=

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο