Τα νέα των μελών μας

Kinsterna Hotel & Spa: Food & Wine Matching Dinner με τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW

Τo Kinsterna Hotel & Spa, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW, τον μοναδικό Έλληνα Master of Wine – κορυφαίος τίτλος στο χώρο του κρασιού – θα προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ζήσουν μια ιδιαίτερη & ξεχωριστή εμπειρία, σε ένα μοναδικό event “Food & Wine Matching Dinner” που θα πραγματοποιηθεί στο βραβευμένο αρχοντικό το σαββατοκύριακο 05-07/10/2012. 

                                     

Οι φίλοι του κρασιού και της κουζίνας «υψηλής έκφρασης», κατά τη διάρκεια διαμονής τους σε μια από τις ατμοσφαιρικές σουίτες και δωμάτια του βυζαντινού αρχοντικού, θα απολαύσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, το οποίο θα συνοδευτεί από προσεκτικά επιλεγμένους οίνους. Το ειδικό αυτό event θα πραγματοποιηθεί στο Kinsterna Restaurant, δίπλα στη βυζαντινή στέρνα, περιτριγυρισμένο από την επιβλητική αυλή του αρχοντικού, με μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το μαγικό βράχο της μεσαιωνικής καστροπολιτείας της Μονεμβάσιας!

Το Δείπνο Ταιριάσματος Κρασιού και Φαγητού απαρτίζεται από έξι πιάτα και έξι κρασιά, αλλά ο τρόπος σερβιρίσματος είναι διαφορετικός από ότι συνηθίζεται.


Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης
θα ξεκινήσει την βραδιά με μια ανάλυση των βασικών αρχών παντρέματος κρασιού και φαγητού, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να σχολιάσουν τους μοναδικούς συνδυασμούς!

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ειδικό event “Food & Wine Matching Dinner” μπορούν να επωφεληθούν από την παρακάτω προνομιακή πρόταση διαμονής που περιλαμβάνει:

  •     Συμμετοχή στο δείπνο για 2 άτομα (συμπεριλαμβανομένων των ποτών)
  •     2 διανυκτερεύσεις
  •     Πλούσιο a la carte πρωινό
  •    1 φιάλη Kinsterna boutique house wine από τους ιδιωτικούς αμπελώνες του αρχοντικού και 1 φιάλη extra παρθένο ελαιόλαδο από τους ελαιώνες του κτήματος
  •     1 ώρα χαλάρωσης στο ατμοσφαιρικό Kinsterna Spa (hammam, jaccuzi, καμπίνες Razul & water Paradise), για 2 άτομα

Τιμή πακέτου από 580€ σε δίκλινο δωμάτιο για 2 άτομα. Το προνομιακό πακέτο διαμονής ισχύει για ελάχιστη κράτηση 2 διανυκτερεύσεων,  το σαββατοκύριακο 05-07/10/2012, για περιορισμένο αριθμό δωματίων και περιλαμβάνει τις παραπάνω υπηρεσίες για 2 άτομα και όλους τους νόμιμους φόρους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο