Τα νέα των μελών μας

Kiani Beach Hotel: Το Kiani Beach Resort βραβεύθηκε με το διεθνές βραβείο “Green Key Eco Label 2012″ για την υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση των εγκαταστάσεών του

Με το διεθνές βραβείο ”Green Key Eco Label 2012″ του Διεθνούς Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FΕΕ – Foundation for Environmental Education) διακρίθηκε το Kiani Beach Resort. Η διάκριση πιστοποιεί το συγκρότημα με το Σήμα Οικολογικής Ποιότητας (Eco Label) και το συγκαταλέγει μεταξύ των φιλικών προς το περιβάλλον ξενοδοχείων της χώρας μας.  

Tο “Green Key” («Πράσινο Κλειδί»), είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που απονέμει σήμα οικολογικής ποιότητας για τον τουρισμό (eco-label). Το Πρόγραμμα αυτό ενεργεί ως ερέθισμα για τη μετατροπή κάθε τουριστικής μονάδας, μικρής ή μεγάλης, σε «πράσινη». Αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό στο ζωτικό χώρο της Βιομηχανίας και του Τουρισμού, αφού ευαισθητοποιεί και προτρέπει για την υιοθέτηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον, που εγγυώνται την προστασία του και προάγουν την αειφόρο ανάπτυξη.

Το Πρόγραμμα “Green Key” συντονίζεται από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Foundation for Environmental Education), μια διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση που λειτουργεί σήμερα σε 28 χώρες παγκοσμίως.
Εθνικός χειριστής του Προγράμματος είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, η αρχαιότερη περιβαλλοντική μη Κυβερνητική Οργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας, η οποία από το 1951 κάνει πράξη την ηθική δέσμευσή της που αφορά στη διαφύλαξη και προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στη διαμόρφωση της ισχυρής περιβαλλοντικής συνείδησης.

Το βραβείο “Green Key ” αποτελεί μια ακόμη σημαντική διάκριση τo Kiani Beach Resort. Αποτυπώνει την υπευθυνότητα της εταιρείας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος – βιώσιμης ανάπτυξης και αποδεικνύει την προσήλωση της στην ενσωμάτωση περιβαλλοντικών πρακτικών και κριτηρίων στις δραστηριότητες της

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο