Τα νέα των μελών μας

Kariera: 2η Ημέρα Καριέρας Τουρισμού

Το Κariera.gr και το JobsHoReCa.gr, σε συνεργασία με την έκθεση Xenia διοργανώνουν την 2η Ημέρα Καριέρας Τουρισμού. Πρόκειται για μια εκδήλωση κατά την οποία οι συμμετέχουσες εταιρίες του τουριστικού κλάδου, διεξάγουν 20λεπτες συνεντεύξεις με υποψήφιους εργαζόμενους. Η περυσινή επιτυχία, με τη συμμετοχή 19 κορυφαίων εταιριών στον κλάδο του Τουρισμού και 400 υποψηφίων, οδήγησε στην επανάληψη της εκδήλωσης, καθιερώνοντάς την ως θεσμό.
 
Στο πλαίσιο της 43ης έκθεσης Xenia για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011, 11:00 – 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Metropolitan Expo, κάθε εταιρία έχει τη δυνατότητα να κάνει συνεντεύξεις με επαγγελματίες από τον τουριστικό κλάδο, συνομιλώντας με: Στελέχη Ξενοδοχείων, Υπευθύνους Εστιατορίων, Υπεύθυνους Κρατήσεων, Σερβιτόρους, Bartenders, Απόφοιτους / Τελειόφοιτους Τουριστικών Σχολών, F&B Managers, Chefs και επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων του τουριστικού κλάδου.

Οι εκδηλώσεις των Ημερών Καριέρας έχουν την προτίμηση των υποψηφίων, γιατί τους δίνεται η δυνατότητα, μέσα σε λίγες ώρες, να έρθουν σε επαφή με τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου.

Η συμμετοχή των υποψηφίων στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο