Τα νέα των μελών μας

KΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ – Χρήμα & Τουρισμός: Στην ΚSD τα social media του Sofitel Athens Airport

undefined

 

Την διαχείριση και ανάπτυξη των social media του Sofitel Athens Airport, ανέλαβε η KSD.

Η συνεργασία αυτή στο ιδιαίτερα απαιτητικό κομμάτι του σύγχρονου marketing, έρχεται μετά την ανανέωση και επέκταση μάλιστα για το 2015, αντίστοιχης συνεργασίας με την ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ, που λειτουργεί το εμβληματικό συγκρότημα της Βουλιαγμένης.

Η νέα συνεργασία με το Sofitel Athens Airport αφορά στην πλήρη διαχείριση των λογαριασμών του ξενοδοχείου στα social media.

Με βάση τη συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο εταιρίες, η KSD αναλαμβάνει την ενημέρωση του περιεχομένου, την παρακολούθηση trends και την δημιουργία περιεχομένου και προωθητικών ενεργειών στο facebook, το twitter, το four square, το flickr και το google+.

undefined

Ο διευθύνων σύμβουλος της KSD Κων/νος Δεριζιώτης τόνισε: «Η ισχυρή παρουσία στα Social Media αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας οποιασδήποτε δραστηριότητας. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η εταιρία μας, η οποία έχει επεκταθεί δυναμικά και στην αξιοποίηση και διαχείριση των social media. Η επιλογή της διοίκησης του Sofitel Athens Airport να μας αναθέσει τον τόσο κρίσιμο αυτό τομέα, αποτελεί ύψιστη τιμή και μεγάλη πρόκληση για εμάς. Και δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Σημειώνεται ότι η KSD ανανέωσε τη συνεργασία της με το συγκρότημα της ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ, για την πλήρη διαχείριση των λογαριασμών του στα social media, που είχε ξεκινήσει από πέρυσι.

Υπογραμμίζεται ότι η εταιρία, πέρυσι, ανέλαβε και υλοποίησε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας της μοναδικής Astir Beach.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο