Τα νέα των μελών μας

ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ- Χρήμα & Τουρισμός: Έργο της KSD η προβολή της Ρόδου στο Παρίσι

undefined

 

Την προβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ρόδου ανέλαβε η KSD, στο πλαίσιο της έκθεσης «Ρόδος, Πύλη της Ανατολής», που έλαβε χώρα στο Μουσείο του Λούβρου, στο Παρίσι, από τις 12 Νοεμβρίου 2014 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2015.

Στις υποχρεώσεις της KSD, με βάση τη σύμβαση που υπέγραψε με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ήταν η διαφήμιση της Περιφέρειας και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ρόδου σε 111 κεντρικές στάσεις, στον υπόγειο σιδηρόδρομο (metro) του Παρισιού, το διάστημα 12 με 18 Ιανουαρίου 2014.

Για την υλοποίηση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 24.600 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και το «ντύσιμο» των στάσεων του metro χρησιμοποιήθηκαν 250 αφίσες.

undefined

Μιλώντας για το έργο, ο διευθύνων σύμβουλος της KSD, Κων/νος Δεριζιώτης, αφού υπογράμμισε την εμπιστοσύνη που έδειξε η ΠΝΑ στην KSD με το να την επιλέξει για ένα τόσο σημαντικό έργο, δήλωσε χαρούμενος που συνέβαλε στην προβολή του όμορφου νησιού της Ρόδου στην «καρδιά» της γαλλικής πρωτεύουσας, σε χώρους όπου διακινούνται καθημερινά χιλιάδες κόσμου.

Υπενθυμίζεται ότι η KSD λειτουργεί από το 1995, με διευρυμένο τομέα δραστηριοτήτων, ανάμεσά τους ο τομέας των εκδόσεων, της παραγωγής εντύπων, των δημοσίων σχέσεων, της προβολής και διαφήμισης, της διαχείρισης και ανάπτυξης social media και των hotel amenities.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο