Τα νέα των μελών μας

KΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ – Χρήμα & Τουρισμός: Ανανέωση συνεργασίας της KSD με την TUI Hellas

undefined

 

Την καλλιτεχνική δημιουργία, την κατασκευή και την εκτύπωση του συνόλου των εντύπων της TUI Hellas A.E. για την τουριστική περίοδο του 2015, ανέλαβε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η KSD, μετά την περυσινή εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία.

Η συνεργασία αφορά σε όλα τα έντυπα που λαμβάνουν ερχόμενοι στην Ελλάδα, σχεδόν 2,5 εκ. τουρίστες που διακινούνται μέσα από δεκάδες χώρες και brands, μέσω της TUI Hellas. Είναι δε σε διαφορετικές γλώσσες, ανάλογα με την χώρα προέλευσης των τουριστών.

Ειδικότερα, στις υποχρεώσεις της KSD είναι ο δημιουργικός σχεδιασμός, η σελιδοποίηση και η εκτύπωση όλων των εντύπων της TUI Hellas A.E., για την τουριστική περίοδο του 2015, η διαχείριση ( logistics ) και η αποστολή τους σε όλους τους προορισμούς.

Σημειώνεται ότι όλη η προεκτυπωτική εργασία, πραγματοποιείται στα κεντρικά γραφεία της TUI Hellas, όπου η KSD διατηρεί προσωπικό και εξοπλισμό για όλο το διάστημα της παραγωγής.

Ο διευθύνων σύμβουλος της KSD Κων/νος Δεριζιώτης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε την TUI Hellas που μας εμπιστεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμης σημασίας έργο. Η πολυπλοκότητα, οι απαιτήσεις και η χρονική πίεση, απαιτούν σημαντικούς πόρους και απόλυτη προσήλωση. Είμαστε χαρούμενοι, που τα εκατομμύρια αυτά έντυπα, σε πολλές και διαφορετικές γλώσσες, συμβάλλουν στην ικανοποίηση του φιλοξενούμενου τουρίστα στην Ελλάδα, ο οποίος επιλέγει την TUI, τον μεγαλύτερο παγκοσμίως ταξιδιωτικό οργανισμό για να έρθει στην Ελλάδα».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο