Τα νέα των μελών μας

ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ: Χορηγός για 2η συνεχή χρονιά στην ομάδα μπάσκετ του Εθνικού Πειραιώς η KSD

undefined

 

Ανανέωσε την χορηγία της για 2η συνεχή χρονιά, στην ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά, η KSD, δείχνοντας έμπρακτα την κουλτούρα της διοίκησης σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζοντας τον αθλητισμό και μια ιστορική ομάδα. 

Με νέα εντυπωσιακή εμφάνιση, η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Εθνικού Πειραιά, ελπίζεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Άλλωστε πέρυσι ως «νεοφώτιστη» στην κατηγορία, έχασε την άνοδο στην Α1, στις λεπτομέρειες.

undefined

Η καινούρια στολή της ιστορικής ομάδας καλαθοσφαίρισης, είναι σε λευκό χρώμα με μπλε λεπτομέρειες στους ώμους και στο δεξί μπατζάκι, ενώ στο δεξί πλάι της φανέλας «φιγουράρει» το σήμα του Εθνικού. 

Μιλώντας σχετικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KSD, Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, φανατικός φίλαθλος του Εθνικού Πειραιά, αφού ευχήθηκε στην ομάδα πολλά καλάθια, υπογράμμισε ότι η KSD θα συνεχίζει να υποστηρίζει τις προσπάθειές της.

«Θα είμαστε πάντα, ενεργά, στο πλευρό της ομάδας, στηρίζοντας κάθε της προσπάθεια και με την ευχή να την δούμε να αγωνίζεται και στην Α1», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δεριζιώτης.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο