Τα νέα των μελών μας

ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε: SUBARU- Έκθεση Αυτοκίνηση – KSD

 

 

Στην εταιρία KSD ( ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ A.E. ) ανέθεσε την κατασκευή του περιπτέρου της SUBARU, στην έκθεση AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014 by CWMFX.com, η αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS A.E..

Πρόκειται, ουσιαστικά, για την πρώτη επίσημη παρουσία της SUBARU, μετά την ανάληψη της αντιπροσωπείας της από την ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS, εταιρία συμφερόντων Παντελεημονίτη – Χεκιμιάν.


 
Η KSD ανέλαβε την κατασκευή και τη διαμόρφωση του περιπτέρου της εταιρίας στην έκθεση, στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας της περί αυτοκινήτου, σύμφωνα με την οποία ένα αυτοκίνητο πρέπει να έχει πολλαπλές δυνατότητες (χρήση σε βουνό, πόλη, κ.λπ.).


 
Σημειώνεται ότι, η έκθεση AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014 by CWMFX.com, η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φίλων του αυτοκινήτου για τα νέα μοντέλα και τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο, εφέτος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο