Τα νέα των μελών μας

ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε: Στην ΚSD τα social media του ομίλου Lindos Hotels

 

 undefined

Την πλήρη διαχείριση των λογαριασμών στα social media του ομίλου Μινέττου στη Ρόδο, Lindos Imperial Hotel, Lindos Royal Hotel και Lindos Village Hotel, ανέλαβε πρόσφατα η KSD, η οποία συνεχίζει δυναμικά την επέκτασή της στον τομέα της αξιοποίησης και διαχείρισης των κοινωνικών δικτύων.

Η νέα αυτή συνεργασία με τον όμιλο των Lindos Hotels, αφορά στην πλήρη διαχείριση όλων των social media. Πιο συγκεκριμένα, με βάση τη συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο εταιρίες, η KSD αναλαμβάνει την ενημέρωση του περιεχομένου, την παρακολούθηση trends και την απάντηση σχολίων σε facebook, twitter, googleplus, instagram και youtube.

undefined

Μιλώντας για τη νέα αυτή ανάθεση, ο διευθύνων σύμβουλος της KSD Κωνσταντίνος Δεριζιώτης υπογράμμισε: «Η επιλογή της διοίκησης των Lindos Hotels να μας αναθέσει τη διαχείριση των social media, του κρίσιμου αυτού τομέα για την προώθηση και προβολή των ξενοδοχείων, αποτελεί πρόκληση για όλους εμάς στην KSD, που με τη σειρά μας υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Σημειώνεται ότι η KSD έχει αναλάβει την πλήρη διαχείριση των λογαριασμών στα social media, του Astir Palace Resort, της Astir Beach και του Sofitel Athens Airport.

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο