Τα νέα των μελών μας

ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε: Νέα ελληνική σειρά HONEY απο την KSD…

undefined

 

Παρά το δυσμενές οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, η KSD συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία, προχωρώντας στην παραγωγή, στην Ελλάδα, μιας εξαιρετικής σειράς προϊόντων ατομικής περιποίησης για ξενοδοχεία (amenities), με βάση το ελληνικό μέλι. 

Η νέα σειρά, που φέρει την ονομασία HONEY, παράγεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με τις καλύτερες ελληνικές πρώτες ύλες και αγνά, φυσικά συστατικά της ελληνικής γης. 

Με βασικό συστατικό της το μέλι, γνωστό από την αρχαιότητα για τις μοναδικές ιδιότητές του, η HONEY, προσφέρει επιπλέον αίσθηση απαλότητας, ενυδάτωσης και θρέψης στα μαλλιά και το σώμα. 

Η νέα «made in Greece» σειρά, περιλαμβάνει σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρέμα μαλλιών και κρέμα σώματος, σε συσκευασία των 30ml, είναι δερματολογικά ελεγμένη και πληροί όλα τα πρότυπα ποιότητας που ορίζει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία, δεδομένου ότι δεν περιέχει parabens, silicon και mineral oil

undefined

Μιλώντας για τη νέα σειρά HONEY, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KSD, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, αφού δεσμεύτηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες σειρές βασισμένες σε αγνά, φυσικά, ελληνικά προϊόντα, τονίζει:

«Η KSD με τη νέα σειρά amenities HONEY από εκχυλίσματα αγνού ελληνικού μελιού, επιχειρεί να φέρει ακόμη πιο κοντά στην Ελλάδα και στον ελληνικό Τουρισμό, τους ξένους επισκέπτες της χώρας, οι οποίοι διαμένουν σε ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα, προσφέροντάς τους επιπλέον φροντίδα και περιποίηση».

Η νέα σειρά, η οποία προστίθεται στην πλούσια προϊοντική γκάμα σε είδη amenities της KSD, διατίθεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.