Τα νέα των μελών μας

ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε: Με τη «σφραγίδα» της KSD κυκλοφόρησε το Unique Destination του Ομίλου Μήτση

undefined

 

Με τη «στόφα» «μεγάλου» περιοδικού και την «υπογραφή» της KSD, η οποία ανέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τη σύνταξη, την επιμέλεια, την παραγωγή και την έκδοση του εντύπου, το νέο τεύχος του Unique Destination Magazine, των Mitsis Hotels, για το Καλοκαίρι του 2015, υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι στους πλέον καθιερωμένους, ελληνικούς, τουριστικούς προορισμούς.

Η νέα, πολυτελής, δίγλωσση (ελληνικά, αγγλικά) έκδοση βρίσκεται, ήδη, στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους των συγκροτημάτων του ομίλου ξενοδοχείων Mitsis, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες-φιλοξενούμενούς τους.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, η νέα, αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, εκφράζει την πεποίθηση ότι ο ελληνικός τουρισμός θα γνωρίσει περαιτέρω ανάπτυξη, βοηθώντας τη χώρα να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Ακόμη, στο νέο, ανανεωμένο τεύχος του περιοδικού μπορεί κανείς να γνωρίσει τα πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου, να ξεναγηθεί στο Μουσείο Ακρόπολης με τις 4.000 και πλέον αρχαιότητες, να «ανακαλύψει» τον μαγικό κόσμο ο οποίος ξετυλίγεται κάτω από την επιφάνεια των ελληνικών θαλασσών.

Επίσης, μπορεί να «ταξιδέψει» στην εποχή των Ιωαννιτών Ιπποτών μέσα από μια περιήγηση στη μυστηριώδη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και να θαυμάσει την Κοιλάδα με τις πεταλούδες, ένα θαύμα της φύσης, στο όμορφο νησί του Ήλιου.

undefined

Μέσα από τις σελίδες του Unique Destination Magazine ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει την Κω, το όμορφο νησί του Ιπποκράτη, «πατέρα» της Ιατρικής επιστήμης και να σεργιανίσει στις απάτητες βουνοκορφές, τις δαντελένιες ακτές, στους αρχαιολογικούς θησαυρούς και στα όμορφα σοκάκια της Κρήτης.

undefined

Μιλώντας για το νέο τεύχος του Unique Destination Magazine, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚSD, Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, ευχαριστεί τον Όμιλο Μήτση, για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στην KSD, αναθέτοντάς της την έκδοση του περιοδικού της. «Μία ακόμη, πολυτελής έκδοση έχει προστεθεί από πέρυσι στη λίστα των πολυτελών εκδόσεων των οποίων τη σύνταξη, επιμέλεια, παραγωγή και εκτύπωση αναλαμβάνει η KSD. Και αυτή δεν είναι άλλη από το Unique Destination Magazine των Mitsis Hotels. Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Όμιλο Μήτση», υπογραμμίζει ο κ. Δεριζιώτης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο