Τα νέα των μελών μας

ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε: Δωρεά UNESCO

 

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, με την οικονομική κρίση να οδηγεί σε αδιέξοδο όλο και περισσότερους συνάνθρωπους μας, η δέσμευση για ανάπτυξη δράσεων που ενισχύουν τη συνεισφορά στην αντιμετώπιση κοινωνικών θεμάτων και στη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων αποτελεί σημείο αναφοράς για την KSD ( ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. ).

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η οποία έχει ιδιαίτερη αξία για την εταιρία, η KSD  προσέφερε είδη ατομικής περιποίησης (σαμπουάν και αφρόλουτρα) στα Υπνωτήρια που έχει δημιουργήσει και λειτουργεί ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ένα στον Πειραιά με 50 κλίνες και ένα στην Κόρινθο με άλλες 50 κλίνες.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η προμήθεια με είδη ατομικής περιποίησης (σαμπουάν και αφρόλουτρα) του πρώτου Υπνωτηρίου αστέγων στην Αθήνα, το οποίο λειτουργεί από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων.

H KSD έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, εφαρμόζοντας άξονες και πρακτικές που συμβάλλουν στη συνεισφορά των τοπικών κοινωνιών και των ευπαθών ομάδων, στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο