Τα νέα των μελών μας

ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε: «Δια χειρός» KSD, το νέο Astir magazine 2015

undefined

 

«Φορώντας» την καλοκαιρινή του διάθεση, το ολοκαίνουριο τεύχος του περιοδικού Astir, φιλοδοξεί να κρατήσει συντροφιά στους φιλοξενούμενους του εμβληματικού συγκροτήματος Astir Palace, και το φετινό Kαλοκαίρι.

Η πολυτελής έκδοση, αφιερωμένη στα 56 χρόνια λειτουργίας του μοναδικού συγκροτήματος, κυκλοφόρησε με την «υπογραφή» της KSD, η οποία έχει την πλήρη ευθύνη της, σε όλα τα στάδια.

Όλες οι εξελίξεις για τον ελληνικό Τουρισμό, γνωριμία με τον μύθο του Astir Palace, «βουτιές» στην Astir Palace, βόλτα στην εντυπωσιακή μαρίνα του συγκροτήματος, έξοδος στα πιο in γαστρονομικά μέρη της πόλης, ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, αλλά και όλες οι νέες τάσεις της μόδας, προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις τέχνης, συνθέτουν την πλούσια θεματολογία του περιοδικού.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η συνέντευξη της αναπληρωτού υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά.

undefined

Η «νεοφώτιστη» στον χώρο του Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, εκφράζει την πίστη της στις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα στον τουρισμό και αναλύει τις προτεραιότητες του υπουργείου προς αυτή την κατεύθυνση, με πρώτη την ποιότητα παντού, όπως η ίδια λέει με νόημα.

Στη δημοσιογραφική ύλη του καλοκαιρινού τεύχους του Astir magazine, μέσα από ένα εξαιρετικό άρθρο, παρουσιάζονται γνωστές και άγνωστες πτυχές της καλλιτεχνικής διαδρομής, αλλά και της ζωής -που ζούσε παθιασμένα- του μεγάλου Έλληνα star, Ντέμη Ρούσου.

Μια σειρά από ανέκδοτες φωτογραφίες με celebrities που πέρασαν τις πόρτες του Astir Palace, ξετυλίγουν τον μύθο του συγκροτήματος, η αρχή του οποίου εντοπίζεται στις αρχές της δεκαετίας του ‘60.

undefined

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το άρθρο για το Αttiko Metro, έργο το οποίο με την κατασκευή του έφερε στο φως πάνω από 50.000 αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά και το «ταξίδι» στην ιστορία και τον πολιτισμό μας, μέσα από τη μοναδική βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Το δίγλωσσο περιοδικό, ποικίλης ύλης, βρίσκεται, ήδη, στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του Astir Palace Resort, υποσχόμενο στους αναγνώστες του μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Μιλώντας για το νέο τεύχος της πολυτελούς έκδοσης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚSD, Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, σημειώνει: «Είμαστε υπερήφανοι στην KSD για το Astir Magazine, ένα περιοδικό υψηλού επιπέδου, με φινέτσα, πλούσια και επίκαιρη θεματογραφία, αντάξιο του κύρους και του ονόματος του Astir Palace.

undefined

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, όλους όσοι εργάστηκαν για το περιοδικό, τόσο από την KSD, όσο και από την ΑΣΤΗΡ ΑΞΕ, καθώς και την διοίκηση της εταιρίας για την εμπιστοσύνη της».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο