Τα νέα των μελών μας

ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε: Argan Source για το εμβληματικό Astir Palace

 

undefined

 

Την αξιοπιστία, την ποιοτική υπεροχή και την εγκυρότητα που συνεπάγεται το όνομα της KSD και στην αγορά των προϊόντων amenities, αλλά και την ιταλική φινέτσα, εμπιστεύτηκε η διοίκηση του ιστορικού Astir Palace Resort, επιλέγοντας τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής Argan Source, για το ξενοδοχειακό συγκρότημα Arion, a Luxury Collection Resort & Spa.

Έτσι, τα προϊόντα amenities της σειράς Argan Source από αργανέλαιο – ευρέως γνωστό για τις αντιοξειδωτικές, θρεπτικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες και το πλούσιο άρωμα από μπαχάρια-, σε πολυτελή συσκευασία και με το λογότυπο του συγκροτήματος, «φιγουράρουν» στα δωμάτια του Arion, a Luxury Collection Resort & Spa, προσφέροντας μία επιπλέον «πινελιά» εκλεπτυσμένης πολυτέλειας.

Η σειρά, με την υπογραφή του ιταλικού οίκου Allegrini, τα προϊόντα του οποίου διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική και την κυπριακή αγορά η KSD, περιλαμβάνει shampoo 54 ml, hair conditioner 54 ml, shower gel 54 ml, bodylotion 54 ml και σαπούνι γλυκερίνης 40 gr.

Ακόμη η KSD, προμηθεύει το μοναδικό συγκρότημα με το σύνολο των συμπληρωματικών, υψηλής ποιότητας, προϊόντων   (παντόφλες, σετ ομορφιάς, σετ ραπτικής, σκουφάκι μπάνιου, κ.ά.), καθώς και με τη μοναδική, αντιολισθητική (antislip) παντόφλα flipflop για το εξαιρετικό spa του Arion.

undefined

Ο διευθύνων σύμβουλος της KSD, Κων/νος Δεριζιώτης, μιλώντας για τη συνεργασία αυτή της εταιρίας με το Astir Palace Resort, αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση του εμβληματικού συγκροτήματος για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην KSD, υπογράμμισε:

«Μετά τη συνεργασία μας στα social media, με την KSD να έχει την πλήρη διαχείριση των λογαριασμών του Astir Palace Resort και της Astir Beach, η νέα συνεργασία στον τομέα των amenities επιβεβαιώνει ότι, ο επαγγελματισμός, με ότι αυτό συνεπάγεται (ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, αξιοπιστία στους χρόνους παράδοσης, κ.ο.κ.), αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται.

Εμείς, από την πλευρά μας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες, ανταγωνιστικές τιμές και ποιοτικά προϊόντα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας».

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο