Το Mystique Hotel Santorini, μέλος της συλλογής The Luxury Collection, ανοίγει ένα νέο γαστρονομικό κεφάλαιο, εναρμονίζοντας τις αυθεντικές γεύσεις του Αιγαίου με μια σύγχρονη, φρέσκια προσέγγιση. Με φόντο την επιβλητική Καλντέρα και τη μοναδική γεωμορφολογία της Οίας, το ξενοδοχείο αποτυπώνει την πεμπτουσία της Σαντορίνης – όχι μόνο στην αισθητική του, αλλά κυρίως στην εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει στους επισκέπτες του.
Η άφιξη του διακεκριμένου Chef Θάνου Φέσκου στη θέση του Executive Chef σηματοδοτεί την απαρχή αυτής της νέας εποχής. Με εντυπωσιακή πορεία στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και σε συνεργασία με τον Head Chef Χρήστο Νικολακόπουλο, ηγούνται της δημιουργικής ομάδας των εστιατορίων του Mystique. Με έμφαση στην εποχικότητα, την αγνότητα των πρώτων υλών και τη συνεργασία με την τοπική κοινότητα, τα μενού αναδεικνύουν τον πλούτο της κυκλαδίτικης γης, με υλικά όπως το κατσούνι, η λευκή μελιτζάνα, η κάπαρη, τα άγρια βότανα και τα φρέσκα θαλασσινά από ντόπιους ψαράδες.
Η εμπειρία ολοκληρώνεται με μια προσεγμένη επιλογή κρασιών, που φέρνουν στο ποτήρι τον ηφαιστειακό χαρακτήρα της Σαντορίνης. Τα cocktails, με τοπικά βότανα και σπιτικές αρωματικές βάσεις, ενισχύουν τη συνολική γευστική εμπειρία.
Στο Mystique, η γαστρονομία μετατρέπεται σε πολυαισθητηριακή εμπειρία. Είναι η αρμονία της γεύσης, του τόπου και των ανθρώπων, μια αυθεντική σύνθεση λεπτομερειών, συναισθημάτων και μνήμης. Κάθε πιάτο, κάθε υλικό, κάθε λεπτομέρεια είναι αποτέλεσμα σκέψης, φροντίδας και σεβασμού προς τον τόπο. Μια αληθινή ωδή στο Αιγαίο.