Τα νέα των μελών μας

JohnsonDiversey Ελλάς ΑΕ: JD TRAINING ACADEMY – Το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε

Η JD Training Academy πραγματοποίησε στις 26-27 Νοεμβρίου 2009, το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την “Φροντίδα και Υγιεινή Ιματισμού”. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της JohnsonDiversey Ελλάς ΑΕ, που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις για τις οποίες ο καθαρισμός και η υγιεινή είναι σημαντικοί παράγοντες διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών τους ή αντικείμενο της εμπορικής τους δραστηριότητας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε δωδεκαμελές ακροατήριο, προερχόμενο από διαφορετικές επιχειρήσεις (Επαγγελματικά Πλυντήρια Ρούχων, Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Εμπορικοί Διανομείς) και διαφορετικά σημεία της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη). Τα σχόλια των εκπαιδευομένων ήταν σε ΑΠΟΛΥΤΟ ποσοστό εντυπωσιακά! ΟΛΟΙ αξιολόγησαν το Πρόγραμμα ως άριστο τόσο στη θεματολογία, όσο και στους εισηγητές και τη χρησιμότητά του. Τα παρακάτω αποσπάσματα είναι ενδεικτικά των εντυπώσεων που άφησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στους συμμετέχοντες: “…μάθαμε πράγματα που δεν ξέραμε”, “…με ωφέλησε πάρα πολύ”, “…πολύ χρήσιμο για τη δουλειά μας… για την απόδοση του τμήματος και το κέρδος της επιχείρησης”, “…να γίνονται πιο συχνά τέτοια  εκπαιδευτικά σεμινάρια”.

H JohnsonDiversey, σταθερά προσανατολισμένη σε νέες δραστηριότητες, απέδειξε με ένα ακόμα τρόπο την υπεροχή της σε τεχνογνωσία. Προσέφερε ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ανταποκρινόμενη πλήρως στις απαιτήσεις των συμμετεχόντων, δικαιώνοντας της εμπιστοσύνη τους στο όνομά της. Στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί το επόμενο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της JD Training Academy, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη 2010.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο