Τα νέα των μελών μας

IST Studies: Αναβάθμισε τις Γνώσεις σου! Με εγγραφή στο 3ο

 undefined

Με εγγραφή στο 3ο έτος, μέσω Bridging Course, αποκτάς πτυχίο Bachelor από το κορυφαίο London South Bank University κατοχυρώνοντας τη θέση σου στη σύγχρονη αγορά εργασίας!

Το IST College ανακοινώνει την έναρξη προπαρασκευαστικού προγράμματος (Βridging Course) τον Φεβρουάριου 2016 με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεών σου.

Οι απόφοιτοι ΙΕΚ Τουρισμού, της ειδικότητας Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας, έχουν τώρα τη δυνατότητα ολοκληρώνοντας το προπαρασκευαστικό πρόγραμμα, να γίνουν δεκτοί στο 3ο έτος του προγράμματος BA Tourism, Hospitality & Leisure Management και να αποφοιτήσουν από το London South Bank University, της Μεγάλης Βρετανίας. 

Πληροφορίες Προγράμματος:

Διάρκεια Προπαρασκευαστικών Μαθημάτων: 6 Μήνες

Ένταξηστο 3οΈτος BA Tourism, Hospitality & Leisure Management: Οκτώβριος 2016

Γλώσσα Σπουδών: Τα μαθήματα του προπαρασκευαστικού προγράμματος διεξάγονται στα Ελληνικά, ενώ το 3ο έτος του London South Bank University στα Αγγλικά. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο