Τα νέα των μελών μας

Ist College: To University of Hertfordshire επενδύει στο IST COLLEGE

Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2010. Το IST College και το Βρετανικό, κρατικό Πανεπιστήμιο του Hertfordshire, υπέγραψαν την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010, μια νέα συμφωνία συνεργασίας, βάσει της οποίας το Πανεπιστήμιο  του Hertfordshire επένδυσε στο IST College, έτσι ώστε να συμμετέχει τόσο στη μετοχική σύνθεση του όσο και στην οργανωτική του δομή

Η συνεργασία, η οποία είναι η πρώτη και η μοναδική στην Ελλάδα, υπεγράφη από τους Γενικούς Διευθυντές του IST College κ.κ. Γ. Καστρινάκη και Δρ. Φουντουκάκο και τον Professor Tim Wilson, πρύτανη του University of Hertfordshire κατά την τελετή αποφοίτησης των φοιτητών του IST College στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο. 

Ο Professor Tim Wilson, πρύτανης του University of Hertfordshire δήλωσε: “Αυτή η καινοτόμος συνεργασία είναι η μοναδική στο χώρο της Ελληνικής ιδιωτικής εκπαίδευσης και βασίζεται σε μια μακροχρόνια κι επιτυχή συνεργασία 18 ετών. Αυτή η συμφωνία συμπίπτει με την πρόσφατη απόφαση του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας να αναγνωρίσει τα πτυχία των ιδιωτικών ιδρυμάτων όπως το IST. Είμαι ευτυχής που η Ελληνική κυβέρνηση και επίσημα αναγνώρισε το IST.” 

“Αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει τη φήμη του IST τόσο στην Ελλάδα, όσο  και στη διεθνή κοινότητα. Η επένδυση του UH όχι μόνο ενισχύει την οικονομική βιωσιμότητα του IST, αλλά η επιτυχία των πτυχιούχων μας θα συνεχίσει να συμβάλλει θετικά τόσο στην ελληνική οικονομία όσο και στην κοινωνία.” δήλωσε ο Dr Καστρινάκης, Γενικός Διευθυντής του IST.

Στα πλαίσια αυτής της πολύχρονης συνεργασίας προσφέρεται και το πρόγραμμα BA (hons) Tourism Management, καθώς και το νέο πρόγραμμα BA (hons) Event Management που ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις στη διοργάνωση και διαχείριση εκδηλώσεων, όπως Φεστιβάλ, Ολυμπιακοί Αγώνες κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IST: www.ist.edu.gr 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο