Τα νέα των μελών μας

IST College: Στο IST College η εκπαίδευση των φοιτητών μπορεί να συνδυαστεί με τη διασκέδαση!

Οι φοιτητές του τμήματος  Tourism Management του  ΙST College είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον Μάρτιο, στο πλαίσιο της εκμάθησης του αντικείμενού τους στην πράξη, τρεις διαφορετικούς τουριστικούς προορισμούς. 

Με στόχο την καλύτερη -πρακτική- κατανόηση των σπουδών τους διοργανώθηκαν τρεις εξορμήσεις, η κάθε μια ειδικά σχεδιασμένη, ώστε οι φοιτητές να αποκομίσουν πρακτική εμπειρία και γνώση της αγοράς.

Η πρώτη εκπαιδευτική επίσκεψη έγινε στον τουριστικό προορισμό του Λουτρακίου, στο πλαίσιο της πληρέστερης προετοιμασίας για την εκπόνηση εργασίας στο μάθημα «Tourism Geography Field Research», είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνεντεύξεις από τοπικούς επιχειρηματίες, να ενημερωθούν  και να παρατηρήσουν την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή, με απώτερο σκοπό να καταλάβουν εις βάθος και με πραγματικούς όρους την σύγχρονη πραγματικότητα. Κάτι που θα βοηθήσει ταυτόχρονα στην διεκπεραίωση των εργασιών των φοιτητών αλλά και στην μελλοντική εργασία τους και την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Η δεύτερη «εξόρμηση»  διεξήχθη  στο πάρκο ψυχαγωγίας «Αllou fun park», και στο εμπορικό κέντρο και cinema «Village Park Renti», με στόχο την διεύρυνση των γνώσεων τους στο μάθημα «Tourist Market: Behaviour and Motivation»,  είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να εστιάσουν και να παρατηρήσουν την ψυχολογία των επισκεπτών αλλά και να εντοπίσουν  τα τμήματα αγοράς  που προσελκύονται στο πάρκο καθώς και με ποιό τρόπο και μεθόδους επιτυγχάνεται αυτό. Έτσι, μπόρεσαν να κατανοήσουν όρους που μέχρι τώρα είχαν μόνο θεωρητική υπόσταση για τους φοιτητές και να δουν πώς η γνώση εφαρμόζεται στην πράξη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο