Τα νέα των μελών μας

IST College: Νέο Μεταπτυχιακό International ΜΒΑ

undefined

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα International Master of Business Administration αποτελεί έναν συνδυασμό Θεωρητικής Γνώσης και Πρακτικής Άσκησης διδασκόμενη από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες του επιχειρηματικού κλάδου. Παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, των Χρηματοοικονομικών, της Διαχείριση των Ανθρώπινων Πόρων, όλα προσανατολισμένα στις Διεθνείς Αγορές. 

Οι φοιτητές δουλεύοντας σε ομαδικά projects και εργασίες, θα αναπτύξουν την Επικοινωνία, τα Ηγετικά τους χαρακτηριστικά καθώς και την Ομαδικότητα. 

Άλλες διαδραστικές μέθοδοι μάθησης που χρησιμοποιούνται στο πρόγραμμα είναι η προσομοίωση των επιχειρήσεων, συνέδρια για θέματα διεθνούς επιχείρησης ή αφήγηση από τους εταιρικούς ηγέτες για επιτυχημένα διεθνή έργα τους. 

Στόχοι Προγράμματος Σπουδών

  •  Έχει ως στόχο να δώσει στους φοιτητές τη δυνατότητα αξιολόγησης της πολυπλοκότητας της διεθνούς επιχειρηματικής πραγματικότητας, παρέχοντάς τους με αναλυτικά εργαλεία, χρήσιμα για τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
  •   Να ενισχύσει την κριτική κατανόηση των παραγόντων που καθορίζουν την οργανωτική απόδοση, την ικανότητα, την εταιρική και επιχειρηματική επιτυχία.
  •  Να παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μια σταθερή μελλοντική καριέρα και προσωπική ανάπτυξη μέσα από τεχνικές ανάπτυξης και στοχαστικής μάθησης.
  •   Να παρέχει μια άρτια εκπαίδευση Να αξιοποιήσει την εργασιακή εμπειρία των φοιτητών και να αναπτύξει περαιτέρω τη μαθησιακή δεινότητά τους και τις διοικητικές τους ικανότητες που σχετίζονται με την ομαδική εργασία και τη διεύθυνση τμημάτων.
  •   Να προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία-μέσα από την πρακτική άσκηση-να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους στο Διεθνές Επιχειρηματικό Πλαίσιο. 

Επαγγελματικές Προοπτικές

Το Catholic University of Lyon και το IST διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με τις επιχειρήσεις της σύγχρονης αγοράς. Το IST είναι ενεργό μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του μεγαλύτερου Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια καθώς και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ). Οι απόφοιτοί του, κατέχουν ανώτερες θέσεις σε διεθνείς εταιρείες, εταιρίες συμβούλων, ιδρύματα ερευνών, μεγάλες οργανώσεις FMCG, τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς και σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. 

Οι φοιτητές του,  αποκτούν άμεση επαφή με επιχειρήσεις μέσω της έρευνας που απαιτείται για τη διατριβή τους και των συνεντεύξεων που καλούνται να πραγματοποιήσουν με διευθυντικά στελέχη διαφόρων τμημάτων επιχειρήσεων. Η σύνδεση με τον επιχειρηματικό κόσμο θεωρείται ζωτικής σημασίας δεδομένης της φιλοσοφίας στην οποία βασίζεται το συγκεκριμένο MBA. 

Οι προοπτικές απασχόλησης είναι εξαιρετικές για τους αποφοίτους του προγράμματος International ΜΒΑ οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις, καθώς και να χτίσουν μια Διεθνή Καριέρα στον σπουδαίο κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

http://www.ist.edu.gr/masters/business-&-economics/miba/

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο