Τα νέα των μελών μας

Ηρακλής ‘Ομιλος Εταιριών: Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

 undefined

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να δημιουργεί αξία για τα παιδιά και τους νέους, ενώνει τις δυνάμεις του με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και συνεισφέρει ουσιαστικά στο κοινωνικό της έργο. Στο πλαίσιο του πολυσχιδούς προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Χτίζουμε Μαζί Βιώσιμες Πόλεις» και ειδικότερα του πυλώνα «Χτίζουμε Μαζί για την Κοινωνία», ο Όμιλος υποστηρίζει οικονομικά τα Ιδρύματα της Ένωσης, ενώ παράλληλα υλοποιεί την πρωτότυπη πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Γυρίζουμε για καλό σκοπό».

undefined

 

Ειδικότερα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ κάλεσε τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» να ζωγραφίσουν την πόλη των ονείρων τους, συγκεντρώνοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερες από 200 ζωγραφιές γεμάτες χρώμα και φαντασία. Ειδική επιτροπή καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών ανέδειξαν τις 10 ζωγραφιές που «ντύνουν» επιλεγμένα οχήματα μεταφοράς σκυροδέματος από το στόλο του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Έτσι, ο Όμιλος δεσμεύεται να γίνει το «όχημα» του μηνύματος στήριξης της Ένωσης, «γυρίζοντας» στις γειτονιές της Αττικής. Τα οχήματα έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδρομές τους, μεταφέροντας όχι μόνο σκυρόδεμα αλλά κι ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και ελπίδας.

undefined

 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Η πολυεπίπεδη συνεργασία μας εγκαινιάζεται με την ξεχωριστή δράση «Γυρίζουμε για καλό σκοπό», που δίνει χρώμα στην πόλη μας και ταξιδεύει το μήνυμα υποστήριξης των παιδιών και των οικογενειών της Ένωσης που έχουν ανάγκη», δήλωσε η κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

undefined

Η κα Εύη Ιωαννίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά: «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ αναζητούμε συνεχώς τρόπους να προσφέρουμε σε παιδιά και νέους που έχουν ανάγκη, καθώς και να συμβάλουμε στη δημιουργία προοπτικών για ένα καλύτερο αύριο. Μέσα από τη δράση “Γυρίζουμε για καλό σκοπό” χτίζουμε τα θεμέλια μίας γόνιμης συνεργασίας που εξυπηρετεί το σκοπό αυτό. Σας καλούμε όλους να σταθείτε αρωγοί στην πρωτοβουλία αυτή και να αγκαλιάσετε το έργο της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία «Γυρίζουμε για καλό σκοπό» έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο δράσεων που υλοποιεί ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ με έμφαση στη νέα γενιά, ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο μίας ευρύτερης συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Ένωση «Μαζί για Παιδί».

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο