Τα νέα των μελών μας

Innjobs.net: Το 1ο Forum Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία τον Ιανουάριο στην Αθήνα

undefined

 

Η Innjobs.net, η εξειδικευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στο χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων, διοργανώνει το 1ο Forum Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. 

Στο πρώτο μέρος του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ομιλίες καταξιωμένων και έγκριτων Στελεχών από τον κλάδο της Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Βιομηχανίας σε σχέση με τις δύο κεντρικές θεματικές ενότητες “Η σημασία του Ανθρώπινου Δυναμικού και η εξέλιξή του στον ξενοδοχειακό κλάδο” και “Τα απαραίτητα προσόντα για αποτελεσματική καριέρα στον ξενοδοχειακό κλάδο”.

Στο δεύτερο μέρος, θα πραγματοποιηθούν B2C συναντήσεις ανάμεσα σε στελέχη από τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού κορυφαίων ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, και νέους, υποψήφιους εργαζόμενους και στελέχη, με στόχο τη διερεύνηση προοπτικών απασχόλησης στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Όπως δήλωσε ο κ. Αργύρης Νταουλιάρης, ιδρυτής της Ιnnjobs “Το Forum αυτό προσδοκούμε να αποτελέσει μια θεσμοθετημένη συνάντηση γύρω από θέματα ανθρώπινου δυναμικού στη Ξενοδοχειακή βιομηχανία, στο πλαίσιο της αποστολής μας να δώσουμε μία νέα δυναμική στη βιομηχανία του Τουρισμού, με ξενοδοχεία που θα στελεχώνονται από ικανούς επαγγελματίες και ξενοδόχους, έτοιμους να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία και να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις ενός συνεχώς εξελισσόμενου κλάδου”.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου και στις B2C συναντήσεις είναι χωρίς κόστος, αλλά είναι απαραίτητη η προεγγραφή ηλεκτρονικά. 

Πρόγραμμα – Εγγραφές:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο