Τα νέα των μελών μας

Innjobs: Παρουσίαση νέου βιβλίου “Το ταξίδι της Γεύσης” από τον Αργύρη Νταουλιάρη και τον Δημήτρη Κοντογιάννη

«Το ταξίδι της γεύσης» είναι ένα βιβλίο 316 σελίδων, στην ελληνική και κινεζική γλώσσα με +70 κινεζικές – ασιατικές συνταγές & +30 ελληνικά προϊόντα, χρήσιμο εργαλείο πώλησης για ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων και πηγή ιδεών για επαγγελματίες της γαστρονομίας και του τουρισμού.

Περιγραφή Βιβλίου
Το «Ταξίδι της Γεύσης» αποτελεί μία πρωτοβουλία, για τη δημιουργία συνταγών της κινεζικής, κυρίως, κουζίνας με την προσθήκη αγαθών της ευλογημένης ελληνικής γης, που προσφέρουν εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα και υψηλή διατροφική αξία. Οι γαστρονομικές αυτές δημιουργίες είναι απλές και εύκολες στην υλοποίηση.
Μέσα στις 316 σελίδες της δίγλωσσης πρώτης έκδοσης, η γεύση, τα αρώματα και η υψηλή διατροφική αξία των ελληνικών προϊόντων «συναντούν» την πλούσια κινεζική γαστρονομία.
• Spring Rolls, με τυρί φέτα;
• Παραδοσιακά κινέζικα πιτάκια, με ελαιόλαδο και κρόκο Κοζάνης;
• Σούπες, με noodles και φασόλια γίγαντες Πρεσπών;
• Αυγοτάραχο, Φιστίκια Αιγίνης, Ελληνικός καφές σε κινέζικες μαγειρικές συνταγές;
Στο βιβλίο «Ταξίδι της Γεύσης», υπάρχουν οι απαντήσεις;
Στον κατάλογο με τα περισσότερα από 30 ελληνικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις 72 κύριες και συνοδευτικές μαγειρικές συνταγές του βιβλίου, βρίσκουμε: ελαιόλαδο και ελιές, ποικιλίες μελιού, γαλακτοκομικά, αλιεύματα, εσπεριδοειδή, κρόκο, αυγοτάραχο, μαστίχα, ούζο, ελληνικό καφέ, πιπεριές, προϊόντα σταφυλιού, μυρωδικά, αποξηραμένα φρούτα και άλλες εκλεκτές γεύσεις από την Ελλάδα.

Το «Ταξίδι της Γεύσης» απευθύνεται σε:
• Κινέζους που έχουν ακούσει για τα εκλεκτά αγαθά της ελληνικής γης και θέλουν να τα προσθέσουν εύκολα στην καθημερινή διατροφή τους.
• Ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων και παραγωγούς, που προσφέρουν τα ελληνικά προϊόντα στις διεθνείς αγορές.
• Εξαίρετους επαγγελματίες της γαστρονομίας και του τουρισμού που καινοτομούν.
• Έλληνες που αγαπούν την υπέροχη κινέζικη μαγειρική και γενικότερα τις ασιατικές γεύσεις.
• Ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, τα οποία προβάλλουν και ενισχύουν την γαστρονομία.
• Επιχειρήσεις και ιδιώτες που μπορούν να προσφέρουν ως δώρο, την πολυτελή αυτή έκδοση σε συνεργάτες και φίλους από την Ασία.

Στην ιστοσελίδα www.thejourneyoftaste.com υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την πρωτοβουλία, την έκδοση και τους συγγραφείς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο