Τα νέα των μελών μας

INNJOBS.NET: Η innjobs.net εξελίσσεται και ανανεώνει το Όραμά της για τον Τουρισμό

Δελτίο Τύπου:
Η innjobs.net εξελίσσεται και ανανεώνει το Όραμά της για τον Τουρισμό

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση και εξέλιξη της πλατφόρμας μας, innjobs.net, για να εξυπηρετούμε ακόμα καλύτερα τον τομέα του τουρισμού. Η innjobs.net πλέον περιλαμβάνει αγγελίες εργασίας όχι μόνο για ξενοδοχειακές μονάδες και χώρους μαζικής εστίασης, αλλά και αεροπορικές εταιρείες, ακτοπλοϊκές εταιρείες, κρουαζιέρα/yachting, καθώς και τουριστικά γραφεία.

Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε την απόλυτη πλατφόρμα αφιερωμένη στον τουριστικό κλάδο, όπου τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι εργοδότες μπορούν να βρουν αυτό που αναζητούν εύκολα και γρήγορα. Οι αγγελίες καλύπτουν τόσο εποχιακές όσο και μόνιμες θέσεις, προσφέροντας ευελιξία και ευκαιρίες για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Μέσω της πλατφόρμας μας, στοχεύουμε να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη στον τουριστικό τομέα, παρέχοντας εργαλεία και ευκαιρίες που ενισχύουν την επαγγελματική πορεία όλων των εμπλεκομένων.

Ελάτε μαζί μας σε αυτή τη νέα εποχή για την innjobs.net και ανακαλύψτε τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα μας.

#TourismCareers #Innjobs #FutureOfTourism Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: innjobs.net 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο