Τα νέα των μελών μας

Innjobs.net: Η Innjobs.net εξαγοράζεται κατά 50% από τον όμιλο Kavouridis Group

Η Innjobs.net, η πρώτη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού στον τουρισμό και ειδικά στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και την μαζική εστίαση, ανακοινώνει την εξαγορά της κατά 50% από τον όμιλο Kavouridis Group. Η Innjobs.net θα ενταχθεί στον όμιλο Kavouridis Group, έναν όμιλο με πολυετή εμπειρία σε διάφορους κλάδους της οικονομίας, προσφέροντάς της την ευκαιρία για μεγαλύτερη ανάπτυξη και επέκταση στην αγορά της εργασιακής απασχόλησης στα ξενοδοχεία.

Η εξαγορά αυτή, αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την Innjobs.net, μία ελληνική εταιρεία η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, με πάνω από 1.100 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία-ομίλους και 8.000 εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης. Η εταιρεία θα διατηρήσει την ανεξαρτησία της και την αναγνωρίσιμη ταυτότητά της, ενώ θα αξιοποιήσει τις συνεργασίες και τους πόρους του ομίλου Kavouridis Group για να αναπτύξει τις ήδη υπάρχουσες αλλά και νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες που αφορούν την εύρεση προσωπικού, την συμβουλευτική αλλά και την εκπαίδευση των εργαζομένων στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο