Τα νέα των μελών μας

Ηλιότοπος Συνέδρια: Διπλό το φετινό IMIC!

Στο τρίπτυχο «καινοτόμες ιδέες», «επαγγελματικές επαφές», «προσωπικές σχέσεις» θα κινηθεί φέτος το γνωστό συνέδριο IMIC. Σπουδαίοι ομιλητές, ενδιαφέροντα θέματα, άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις που θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της εποχής. Κεντρικός ομιλητής ο Ray Bloom, Πρόεδρος της IMEX. Το 6ο Διεθνές Συνέδριο IMIC πραγματοποιείται στις 10-11 Φεβρουαρίου 2010 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών και έχει ως θέμα του “Δημιουργία και Διαχείριση Επιτυχημένων Προϊόντων και Δυναμικών Brands”.

Η φετινή ιδιαιτερότητα του IMIC είναι ότι πραγματοποιείται εκ παραλλήλου με το Athens Tourism Symposium, ένα νέο επιστημονικό συνέδριο που συνδιοργανώνουν το Εργαστήριο Ερευνών και Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών με τον Ηλιότοπο. Στο Αthens Tourism Symposium θα παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους καθηγητές πανεπιστημίων, μεταπτυχιακοί φοιτητές και ερευνητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Τουρκία, την Ισπανία, τη Νορβηγία, την Ολλανδία και τη Νότια Αφρική.

Οι εισηγήσεις θα καλύψουν μια ευρεία θεματολογία όπως λ.χ. τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, το μάρκετινγκ τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών, τον πολιτιστικό, συνεδριακό και γαστρονομικό τουρισμό, την τουριστική εκπαίδευση και κατάρτιση καθώς και κλαδικά θέματα των ξενοδοχείων και των μεταφορών. Επίσης θα παρουσιαστούν οδηγίες για τη σωστή εκπόνηση επιστημονικών δημοσιεύσεων, ενώ θα υπάρξει και μια κοινή συνεδρίαση του Αthens Tourism Symposium και του IMIC. Σε αυτήν θα πραγματοποιηθεί μια συζήτηση στρογγυλής τράπεζας για την κρίση που αντιμετωπίζει η τουριστική οικονομία διεθνώς και τις ενδεδειγμένες στρατηγικές ανάκαμψης. Στη συζήτηση θα μετάσχουν κορυφαίοι πανεπιστημιακοί και τουριστικοί επαγγελματίες.

Με την ταυτόχρονη διεξαγωγή των δύο παράλληλων συνεδρίων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών δίνεται η δυνατότητα στους εγγεγραμμένους συνέδρους των δύο εκδηλώσεων να παρακολουθήσουν τις εργασίες τόσο του IMIC όσο και του Αthens Tourism Symposium κατά το διήμερο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2010.  

Περισσότερες πληροφορίες για τα δύο συνέδρια υπάρχουν στις ιστοσελίδες http://imic2010.conferences.gr και http://ats.conferences.gr

Οργάνωση: Ηλιότοπος Συνέδρια, τηλ. 210 9730697 – fax: 2109767208

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο