Τα νέα των μελών μας

ΙΙΕΚ Anko: Διεθνής Πιστοποίηση από το Institute of Hospitality για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Anko

 undefined 

Τριάντα χρόνια επιτυχημένης πορείας στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης επισφραγίζονται με την ύψιστη διεθνή διάκριση που απέσπασε το ΙΙΕΚ Anko ως αναγνώριση του κύρους, της αξιοπιστίας και της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει στους επαγγελματίες του αύριο. 

Το ΙΙΕΚ Anko είναι ο πρώτος και μοναδικός εκπαιδευτικός φορέας Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) στην Ελλάδα στο οποίο απονέμεται Διεθνής Πιστοποίηση (Accreditation) από το Institute of Hospitality, το Ινστιτούτο Τουρισμού της Αγγλίας. 

Το InstituteofHospitality είναι ένας διεθνής εξειδικευμένος επαγγελματικός φορέας που απονέμει τη διαπίστευση σε προγράμματα που αποδεικνύουν ότι πληρούν αναγνωρισμένα επίπεδα και πρότυπα επαγγελματικής γνώσης, δεξιοτήτων και κατανόησης. 

Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια το ΙΙΕΚ Anko φέρει πλέον τον τίτλο του διεθνώς πιστοποιημένου προγράμματος για τα:

  • ΙΕΚ Hotel Management
  • IEK Μαγειρικής Chef (Technician of Culinary Arts)
  • IEK Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας (Bakery and Pastry Technician) 

Σε πρακτικό επίπεδο η αναγνώριση αυτή σημαίνει ότι:

  • Οι ειδικότητες του ΙΙΕΚ Anko έχουν την υψηλότερη και εγκυρότερη αναγνώριση, σε επίπεδο προγράμματος σπουδών, ποιότητας φοίτησης, επιπέδου καθηγητών, εκπαιδευτικών λειτουργιών.
  • Οι απόφοιτοι της σχολής μπορούν να αναφέρουν στο βιογραφικό τους ότι η σχολή που τελείωσαν είναι Accredited Program από το Institute of Hospitality, βελτιώνοντας πολύ την θέση τους στην παγκόσμια αγορά εργασίας.
  • Επιπροσθέτως, αποκτούν ένα επιπλέον σημαντικό χαρακτηριστικό που τους επιτρέπει να συνεχίσουν τις σπουδές τους  στο εξωτερικό με μεγαλύτερη ευκολία. 

undefined

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Anko δρέπει τους καρπούς μιας ασίγαστης προσπάθειας για προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο πάντα με γνώμονα τα ήθη και τις αρχές που διέπουν την ίδια και τα στελέχη της. Εντάσσει την εξέλιξη και την καινοτομία στα προγράμματα εκπαίδευσης της αξιοποιώντας με τον μέγιστο δυνατό τρόπο συνέργειες και εργαλεία που δημιουργούν ένα υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και επαγγελματικής κατάρτισης

Η διαπίστευση συμβάλλει στην προώθηση διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων ποιότητας, βοηθά στην κινητικότητα του εργατικού δυναμικού σε διεθνές επίπεδο. Προσφέρει:

• Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

• Διεθνής αναγνώριση

• Προστιθέμενη αξία για τους αποφοίτους της σχολής

• Επαγγελματική καταξίωση

• Πρότυπα ποιότητας 

Οι προσωπικότητες που είναι εγγεγραμμένα μέλη του IoH, φυσικά και νομικά πρόσωπα, είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες από τον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού (CEO, διευθυντές ομίλων και ξενοδοχείων, διευθυντές tour operators). 

Η υψηλή αυτή διάκριση για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Anko αποτελεί ευθύνη, αλλά και κίνητρο για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για την εξέλιξη και την ισχυροποίηση των προγραμμάτων εκπαίδευσης που προσφέρει. Για το ΙΙΕΚ Anko η κατάρτιση και η δημιουργία σωστών επαγγελματιών με άριστη παιδεία και τεχνογνωσία είναι το στοίχημα που κερδίζει καθημερινά.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο