Τα νέα των μελών μας

IEK ANKO: Ίδρυση Συλλόγου Αποφοίτων Σπουδαστών ΙΕΚ ΑΝΚΟ

undefined

 

Αθρόα υπήρξε η συμμετοχή των αποφοίτων σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ ΑΝΚΟ στο 1ο Reunion Αποφοίτων όπου πραγματοποιήθηκε και η δήλωση συμμετοχής για το νεοσύστατο Σύλλογο Αποφοίτων ΑΝΚΟ (Anko Alumni)!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν απόφοιτοι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων από Κω και Ρόδο, καθηγητές και στελέχη της σχολής και του ξενοδοχειακού κλάδου της Ρόδου. Oι σπουδαστές σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης ξανασυναντήθηκαν για να θυμηθούν ωραίες στιγμές από τη σπουδαστική τους ζωή στη κοινότητα της ΑΝΚΟ, κατέθεσαν τις  ιδέες και τις  προτάσεις  τους για τις νέες δράσεις του συλλόγου και των προοπτικών τους για εξέλιξη.

undefined

 

Βασικοί Στόχοι Συλλόγου Αποφοίτων:

  1. Διασύνδεση των αποφοίτων με την αγορά εργασίας – επαγγελματικό δίκτυο αποφοίτων και ανάδειξη ευκαιριών σε παγκόσμιο επίπεδο.
  2. Η οργάνωση, ενθάρρυνση και υποστήριξη της Διά Βίου Μάθησης με Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Πιστοποιήσεις, workshops, ώστε οι απόφοιτοι να είναι ενήμεροι και ανταγωνιστικοί στο συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον. Ακόμη και συνέχιση σπουδών στο εξωτερικό για Bachelorσε Πανεπιστήμια και Κολλέγια.
  3. Συνεχής ενημέρωση για τα νέα και τις τάσεις της βιομηχανίας τουρισμού, εστίασης, ομορφιάς κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και βράβευση των σπουδαστών οι οποίοι διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις τα έτη 2015-2017 και 2016-2018.

undefined

Ενώ συγκινητικά ήταν τα λόγια  του καθηγητή κου. Λευτέρη Τσουκαλά, που ανέδειξε μέσα από τα λόγια του την σπουδαιότητα του Συλλόγου Αποφοίτων για κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπως και της κας. Κωνσταντελλάκη για την περηφάνεια που νιώθει όταν βλέπει τις απόφοιτούς της να εξελίσσονται.

Ευχαριστούμε θερμά τους chef Νικολάου Άγγελο και Γιώργο Καραγιάννη με τα τμήματα Μαγειρικής και τον Pastry Chef Mορφινό Ευάγγελο για τα εδέσματα που προσφέρθηκαν. Την bartender Nτίνα Νικολίτση και τους Μaitre Νίκο Μανίσκα και Κώστα Χατζημάρκο με τα τμήματα του Hotel Management για τα υπέροχα cocktails και service που παρείχαν. 

Ακόμη, ευχαριστούμε τον φωτογράφο και φίλο μας Μάκο Τσιμέτα.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Akti Imperial και τον Διευθυντή Θεόδωρο Διβάνη για τη φιλοξενία. 

Σας καλούμε στις δράσεις του συλλόγου αποφοίτων μείνετε συντονισμένοι

http://anko.edu.gr/el/alumni/welcome/

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο