Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Το Χρυσό βραβείο στην Ideal Standard ως “Best Hotel Supplier” στα Greek Hospitality Awards 2018

undefinedundefined

 

Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής ειδών μπάνιου στον κόσμο, με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά, απέσπασε μια ακόμη εγχώρια τιμητική διάκριση με το βραβείο Gold στηv κατηγορία “Best Hotel Supplier”, στο πλαίσιο των Greek Hospitality Awards 2018 που επιβραβεύει για 4η συνεχόμενη χρονιά την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων και εταιρειών του τουριστικού κλάδου. 

H νέα αυτή διάκριση της Ideal Standard επιβεβαιώνει την διαρκώς ηγετική της θέση στη διάθεση προϊόντων και ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων που απευθύνονται στην εξειδικευμένη αγορά του Τουριστικού κλάδου και την αναγνώριση των υπηρεσιών της σε ένα χώρο με ξεχωριστές απαιτήσεις και αυστηρά κριτήρια. 

undefined

Η απονομή βράβευσης των Greek Hospitality Awards 2018, πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι. Εχοντας μεγάλη προσέλευση, το ενδιαφέρον και η παρουσία των μεγαλύτερων ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων διαβεβαίωσε το κύρος αυτής της διοργάνωσης.  Υπογραμμίζεται ότι τα βραβεία τελούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

undefined

Ο Διευθυντής του Τμήματος Έργων και Προδιαγραφών της Ideal Standard, κ. Γιάννης Κουφαλιτάκης δήλωσε σχετικά: «Για έργα ιδιαίτερων απαιτήσεων, όπως είναι αυτά που αφορούν στην εξειδικευμένη αγορά του Τουριστικού κλάδου, η Ideal Standard διαθέτει το ειδικά καταρτισμένο τμήμα Έργων και Προδιαγραφών. Η εταιρεία μας κατέχει βαθιά γνώση για το χώρο του µπάνιου και η διεθνής εμπειρία μας, επιτρέπει στην Ideal Standard να πρωτοστατεί στις αλλαγές διεθνώς και να διαμορφώνει νέα ρεύματα».

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η Ideal Standard, με τις συνεχείς εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις και βραβεύσεις σε προϊόντα και λύσεις που αφορούν στον Τουριστικό κλάδο, λειτουργεί ως βασικός προμηθευτής και τεχνικός σύμβουλος στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα.

undefinedundefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο