Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Η Ideal Standard στον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης του ξενοδοχειακού κλάδου XENIA 2019

undefined

 

H Ideal Standard για μια ακόμη χρονιά, ξεχώρισε στην XENIA 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου και αποτέλεσε το κομβικό Forum  των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. 

Οι εκπρόσωποι της Ideal Standard, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περίπτερο, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν όλα τα νέα της εταιρείας, σε παράγοντες του Τουρισμού, ξενοδόχους αλλά και σημαντικούς αρχιτέκτονες, που εξειδικεύονται στις τουριστικές εγκαταστάσεις. Νέες σειρές έγχρωμων νιπτήρων IPALYSSσε δυναμικές αποχρώσεις που αναθεωρούν εντυπωσιακά την κλασική αισθητική στο μπάνιο, μοντέρνο ματ φινίρισμα πορσελάνης, έτοιμες πρακτικές λύσεις για εντοιχιζόμενα συστήματα Prosys, αλλά και έμφαση στην τεχνολογία μπαταριών, με τα 50 χρόνια από την πρωτοπόρο εφεύρεση του κεραμικού δίσκου της IdealStandard στις αναμικτικές μπαταρίες ήταν τα highlights του εταιρικού της περίπτερου. Η αποτελεσματική διαχείριση νερού και ενέργειας, σε κτιριακές εγκαταστάσεις παρέμεινε όπως πάντα βασικό στοιχείο στον σχεδιασμό των νέων προτάσεων Ideal Standard  για το μπάνιο. 

undefined

Με 550 κορυφαίους εκθέτες -όλη την αφρόκρεμα της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγοράς του ξενοδοχειακού κλάδου- και με 45.000 εξαιρετικά ποιοτικούς επισκέπτες που καθορίζουν με τις επενδυτικές επιλογές τους το συνολικό προσανατολισμό της ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας, η Xenia 2019 υπηρέτησε για ακόμα μία φορά τον premium χαρακτήρα της. Παράλληλα, ενίσχυσε τη θέση της, ως το ιδανικό περιβάλλον εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για τους χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη της Τουριστικής Βιομηχανίας που την επισκέφθηκαν, αλλά και μέσω του μεγάλου αριθμού των εκθετών και των εκθεμάτων τους που την κατατάσσουν ως την πιο κατάλληλη πλατφόρμα για εμπορικές επαφές και συμφωνίες. 

undefined

Ο Γενικός Διευθυντής της Ideal Standard, κ. Αλέξης Κιτρομηλίδης δήλωσε σχετικά: «Ο Τουριστικός τομέας συγκεντρώνει πάντοτε τον προσοχή μας. Στόχος μας παραμένει ο σχεδιασμός και η παραγωγή ειδών υγιεινής που ανταποκρίνονται και απαντάνε στις ανάγκες των επιχειρηματιών και επαγγελματιών όχι μόνο του ξενοδοχειακού αλλά και του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού. Το μπάνιο αποτελεί βασικότατο κριτήριο για το επίπεδο κάθε τουριστικής μονάδας. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε στον ξενοδόχο προϊόντα μπάνιου που θα αναβαθμίσουν εύκολα και ουσιαστικά την επιχείρησή του. Ο μελετημένος σχεδιασμός και η ανεπτυγμένη τεχνολογία που διαθέτουν, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις, που μπορούν να καταστήσουν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις λειτουργικές και μοντέρνες, καλύπτοντας υψηλό επίπεδο απαιτήσεων».

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο