Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Η Ideal Standard στην καρδιά της τουριστικής αγοράς στην ΧΕΝΙΑ 2018

undefined

 

H Ideal Standard, δυναμικά παρούσα στην XENIA 2018, την πιο premium και 100% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, της χώρας μας, είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με παράγοντες του Τουρισμού, ξενοδόχους αλλά και σημαντικούς αρχιτέκτονες, που εξειδικεύονται στις τουριστικές εγκαταστάσεις. 

undefined

Με κεντρικό μήνυμα «The Hospitality Xperience» και με πλήθος καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων, η Xenia 2018 αποτέλεσε για μια ακόμη φορά ένα σημαντικό σημείο εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών και έμπνευσης για όλους τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας. Η Ideal Standard ξεχώρισε με την παρουσία της σε 3 ζωτικά σημεία της ΧΕΝΙΑ, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού επισκεπτών :

  • Ως χορηγός στο 2ο Διεθνές Forum Φιλοξενίας που διοργανώθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, την 1η ημέρα λειτουργίας της Έκθεσης, το Σάββατο 24/11,  με συμμετέχοντες διεθνείς ομιλητές, κυβερνητικούς εκπροσώπους και εν γένει τους σημαντικότερους παράγοντες του Τουρισμού.
  • στο Εκθεσιακό της περίπτερo στο Hall 2, εκθέτοντας τις νέες σειρές ειδών υγιεινής STRATAII και την βραβευμένη σειρά μπαταριών EDGE.
  • στο HOTEL MEGATRENDS projectένα πρότυπο καινοτόμο ξενοδοχείο, μια πλήρως δομημένη εγκατάσταση 445 τ.μ., αφιερωμένη στις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, και αειφορίας στους χώρους φιλοξενίας. Στον χώρο αυτό  τα προϊόντα Ideal Standard διαμόρφωσαν ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό και φιλόξενο μπάνιο. 

Η Xenia 2018, επιβεβαίωσε το ρόλο της ως το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για τους ξενοδόχους στην Ελλάδα. Με ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον για την Xenia 2018 από τους ξενοδόχους και επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, έγινε απόλυτα ξεκάθαρο το επιχειρηματικό και επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει στον συγκεκριμένο κλάδο.  

undefined

Ο Γενικός Διευθυντής της Ideal Standard, κ. Αλέξης Κιτρομηλίδης δήλωσε σχετικά: «Στην Ideal Standard δεν σχεδιάζουμε και παράγουμε μόνο μεμονωμένα είδη υγιεινής. Προσφέρουμε πλήρεις συλλογές με είδη από κάθε προϊοντική κατηγορία. Η Ideal Standard είναι εδώ και απαντά στις πραγματικές ανάγκες ενός από τους πιο βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, αυτού του Τουρισμού. Όλα τα προϊόντα μας αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην προσπάθειά μας, ενώ και η ίδια η ομάδα μας διακρίνεται εξίσου για την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία της στην παροχή απόλυτα custom made λύσεων, αλλά και για το ολοκληρωμένο after sale service».

undefined

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο