Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Η Ideal Standard Platinum Χορηγός στην 9η ημερίδα «ΕΣΩ 2020»

undefined

 

Η Ideal Standard είχε κεντρικό ρόλο στην 9η ημερίδα «ΕΣΩ 2020», τη κορυφαία διοργάνωση για το Interior Design & την Αρχιτεκτονική. Για τη φετινή χρονιά, η Ideal Standard ήταν ο platinum χορηγός στο Συνέδριο, έχοντας καλεσμένο έναν από τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης, τον διακεκριμένο αρχιτέκτονα και designer Roberto Palomba, από το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό στούντιο Palomba Serafini Associati.

Ο Ιταλός σχεδιαστής Roberto Palomba αποτελεί τη νέα προσθήκη στη «λίστα» των εμβληματικών μετρ του design, με τους οποίους συνεργάζεται η Ideal Standard διεθνώς, αφού ανέλαβε πρόσφατα την θέση του Chief Design Officer της εταιρείας.

Η 9η ημερίδα «ΕΣΩ 2020», ο κορυφαίος θεσμός προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, έχοντας για ακόμα μία χρονιά μεγάλη προσέλευση του αρχιτεκτονικού κοινού και με συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων από τη δημιουργική σκηνή, τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού.

undefined

Artificial Intelligence, η ταυτότητα του τόπου, η δημιουργία της εμπειρίας, Styling, η αρχιτεκτονική και η πόλη, σχεδιασμός κατοικιών και ξενοδοχείων, φιλοξενία, καθώς και έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας ήταν ορισμένα από τα θέματα που παρουσιάστηκαν.

undefined

 

Οι παρουσιάσεις ολοκληρώθηκαν με τελευταίο το Roberto Palomba. Ο ομιλητής επεσήμανε τις «Διαφορετικές κλίμακες Δημιουργικότητας» – πώς, δηλαδή, ξεκινώντας από την σχεδίαση ενός μικρού χρηστικού αντικειμένου, καταλήγουμε να δημιουργούμε καλαίσθητα και λειτουργικά μπάνια, μέχρι και επιβλητικά κτίρια. Μίλησε επίσης για το όραμά του να προάγει την κουλτούρα σχεδίασης της Ideal Standard, ηγέτη στην κατηγορία της, σεβόμενος την μεγάλη της κληρονομιά. Βασικός γνώμονας στην νέα του θέση στην εταιρεία είναι η αναβίωση, η ανάπλαση των κλασσικών premium επιτυχημένων σειρών ειδών υγιεινής που σχεδίασαν μεγάλοι designers, συνεργάτες την Ideal Standard στο παρελθόν. Ο Achille Castiglioni, ο Paolo Tilche και Gio Ponti έχουν δημιουργήσει προϊόντα που αποτέλεσαν σταθμό στην διαμόρφωση του μπάνιου. Το κοινό αποδέχθηκε θερμά την παρουσίαση του, έχοντας στο τέλος την ευκαιρία να ανταλλάξει μαζί του, απόψεις και νέες ιδέες.

undefined

Ο κ. Κιτρομηλίδης Αλέξης, Γενικός Διευθυντής της Ideal Standard δήλωσε σχετικά: «Η Ideal Standard συμμετέχει ενεργά για 2η χρονιά, ως χορηγός του μεγαλύτερου θεσμού για την Αρχιτεκτονική και τη Σχεδίαση, «ΕΣΩ 2020». Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που φέτος είχαμε, ως επίτιμο προσκεκλημένο τον Roberto Palomba, κορυφαίο συνεργάτη μας, που συμμετέχει ουσιαστικά στη σχεδίαση και την ανάπτυξη των καινοτομιών της Ideal Standard».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο