Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Η Ideal Standard παρουσιάζει τη νέα σειρά νιπτήρων ελεύθερης τοποθέτησης IPALYSS®!

undefined

 

Η Ideal Standard, ο κορυφαίος πάροχος πρωτοποριακών λύσεων μπάνιου, παρουσιάζει τη νέα σειρά νιπτήρων ελεύθερης τοποθέτησης IPALYSS®! Η νέα σειρά νιπτήρων IPALYSS® αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε καταναλωτή, αλλά και αρχιτέκτονα, μηχανικό & διακοσμητή, που έχει στόχο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διαμόρφωσης χώρων μπάνιου,  για κατοικίες ή ξενοδοχειακές μονάδες, αφού διαθέτει την πιο πρόσφατη καινοτομία της εταιρείας: το εξαιρετικά λεπτό κεραμικό υλικό, Diamatec®! Αυτό το πατενταρισμένο, νέο υλικό είναι εξαιρετικά στιβαρό και επιτρέπει στους σχεδιαστές να επιτύχουν το σχεδόν αδύνατο: εντυπωσιακά λεπτά σχεδιαστικά στοιχεία τα οποία όμως έχουν εξαιρετική στιβαρότητα και αντοχή. 

undefined

Υψηλό design με την υπογραφή του Robin Levien

Η κορυφαία αισθητική της σειράς IPALYSS® αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον βραβευμένο Βρετανό σχεδιαστή, Robin Levien.

Τα IPALYSS® έχουν τοιχώματα με πάχος μόλις 3,5mm. Η εμφάνιση και η αίσθηση αναπτύχθηκαν, έτσι ώστε η νέα σειρά να ανακηρυχθεί ηγέτης στην τάση του «ανάλαφρου σχεδιασμού», μία νέα σχεδιαστική τάση που εκφράζεται με κοίλα τοιχώματα πάχους λίγων χιλιοστών και εξαιρετικά λεπτές ακμές.

Παρά τη φίνα σχεδίαση, αυτοί οι νιπτήρες, μόνο εύθραυστοι δεν είναι! Το υπερ-ανθεκτικό κεραμικό υλικό Diamatec® δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα της αντοχής.

undefined
Τι είναι αυτό το Επαναστατικό υλικό της
IdealStandard ;

Το Diamatec® αποτελεί το αποκορύφωμα περισσότερων από 200 χρόνων καινοτομίας στηνκεραμική από την Ideal Standard. Το Diamatec®, το νέο λεπτό κεραμικό υλικό, αναπτύχθηκε μετά από έρευνα σε άλλους τομείς, όπου από τα κεραμικά απαιτείται να είναι λεπτά, ανθεκτικά και ελκυστικά, όπως τα επιτραπέζια σκεύη ξενοδοχείων. H Ideal Standard επέλεξε τις καλύτερες και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες από αυτούς τους τομείς, και συνδύασε με ακρίβεια συστατικά όπως η Αλουμίνα, γνωστή για τη σκληρότητα και την αντοχή της, και το Chamotte, το οποίο εμποδίζει τη δημιουργία ρωγμών, ενώ προσθέτει δομική αντοχή. Το αποτέλεσμα είναι ένα νέο υλικό που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κάθε απαιτητικό περιβάλλον, όπου η ανάγκη να συνδυαστεί η αισθητική με την αντοχή στο χρόνο είναι προτεραιότητα. 

undefined

Τρείς Παραλλαγές για κάθε χρήση  

Η σειρά νιπτήρων IPALYSS® με τον πιο άνετο και βαθύ εσωτερικό τους χώρο συγκεντρώνουν το νερό ευκολότερα, χωρίς να βρέχεται ο περιβάλλον χώρος. Διατίθενται σε τρεις παραλλαγές: 

  1. Νιπτήρας χωρίς υπερχείλιση.

Ο απλούστερος αισθητικός σχεδιασμός, κατάλληλος για οικιακές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών. 

  1. Νιπτήρας με υπερχείλιση.

Η προσθήκη μιας υπερχείλισης καθιστά αυτή την παραλλαγή των νιπτήρων Ipalyss πρακτική για τη χρήση σε ξενοδοχεία. Κανένας κίνδυνος από απρόσεκτους επισκέπτες που θα ξεχάσουν μια βρύση ανοικτή προκαλώντας πλημμύρα. Η ίδια η υπερχείλιση είναι εξαιρετικά λεπτή, γεγονός που διατηρεί τη συνέχεια του σχεδιασμού. 

  1. Νιπτήρας με υπερχείλιση και οπή μπαταρίας.

Η προσθήκη μιας επιφάνειας με οπή για μπαταρία καθιστά αυτή τη παραλλαγή κατάλληλη για ξενοδοχεία,ή όπου δεν ενδείκνυται να τοποθετηθεί επίτοιχη μπαταρία. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο