Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Η Ideal Standard μεγάλος χορηγός στην 8η ημερίδα ΕΣΩ για το Interior Design & την Αρχιτεκτονική 2019

undefined

 

Η Ideal Standard και για τη νέα χρονιά, συμμετέχει ενεργά στις πιο σημαντικές δράσεις του αρχιτεκτονικού κλάδου. Με αυτή την ισχυρή δέσμευση της, ήταν Grand Sponsor στη διοργάνωση της 8ης ημερίδας ΕΣΩ για το Interior Design & την Αρχιτεκτονική, που πραγματοποιήθηκε έχοντας μεγάλη προσέλευση του αρχιτεκτονικού κοινού.

 undefined

Ένας από τις κορυφαίους θεσμούς προβολής του σχεδιασμού και των τεχνών στην Ελλάδα, η 8η ημερίδα ΕΣΩ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση με τη συμμετοχή των σημαντικότερων εκπροσώπων της ελληνικής δημιουργικής σκηνής, αλλά και του εξωτερικού. Στο κατάμεστο μεγάλο αμφιθέατρο της Στέγης, παρουσιάστηκαν θεματικές όπως η αρχιτεκτονική και η πόλη, ο σχεδιασμός δημόσιων κτιρίων, κτιρίων γραφείου και κατοικιών, ο γραφιστικός σχεδιασμός, το branding και το real estate management.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν αφενός η ανάδειξη των κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν την αρχιτεκτονική, αλλά και η ευρύτερη σύνδεση της έννοιας του design με την αρχιτεκτονική πρακτική. Οι κύριες θεματικές της ημερίδας οδήγησαν σε μια σειρά από επιμέρους προβληματισμούς, όπως στην ανάδειξη της ανάγκης για λήψη πρωτοβουλιών προκειμένου να υλοποιούνται δημιουργικά έργα, καθώς και στην αναγκαιότητα για σύμπραξη των τεχνών και των επιστημών για την υλοποίηση άρτιων έργων.  

 undefined

Παράλληλα, οι διακεκριμένοι ομιλητές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με αρχιτεκτονικά διεθνή και ελληνικά casestudies. Η ημερίδα αποτέλεσε τόπο συνάντησης και δικτύωσης προσκεκλημένων από το χώρο της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού και της ευρύτερης κοινότητας των τεχνών.

 undefined

Ο κ. Κιτρομηλίδης Αλέξης, Γενικός Διευθυντής της Ideal Standard δήλωσε σχετικά: «Η Ideal Standard συμπορεύεται και ενισχύει δράσεις που στηρίζουν τον κλάδο της Αρχιτεκτονικής, ένα κλάδο ο οποίος βελτιώνει τη ποιότητα ζωής όλων μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο