Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Η Ideal Standard λανσάρει νέες πλακέτες χειρισμού για εντοιχιζόμενα καζανάκια

undefined

 

H Ideal Standard με περισσότερα από 100 χρόνια ηγετικής παρουσίας στον κλάδο των οικιακών και κοινόχρηστων μπάνιων, λανσάρει νέες πλακέτες χειρισμού για εντοιχιζόμενα καζανάκια σε συνεργασία, με δύο κορυφαία, παγκοσμίου φήμης design studios. 

«Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μπάνια δεν θεωρούνται  πλέον μόνο λειτουργικοί χώροι. Υιοθετώντας τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας πρέπει να προσφέρουν στον χρήστη μια εμπειρία που να βασίζεται όχι μόνο στην πρακτική λειτουργικότητα, αλλά και στις υψηλές προδιαγραφές design, άνεσης και βιωσιμότητας», δηλώνει  ο Δρ. Saul Golden, Λέκτορας Αρχιτεκτονικής και Spatial Design στο Πανεπιστήμιο του Ulster και ακαδημαϊκός συνεργάτης της Ideal Standard.   

Η πρόταση της Ideal Standard για το 2019 προσφέρει  καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις από τους designers 2 κοφυφαίων Studios στον κόσμο, του Palomba Serafini Associati στο Μιλάνο και του Studio Levien στο Λονδίνο, οι οποίοι έρχονται να επιβεβαιώσουν την εμπειρία της εταιρείας, ως προς την ανάπτυξη προϊόντων που υποστηρίζουν και κατανοούν απόλυτα τις ανάγκες των εγκαταστατών υδραυλικών, των ιδιοκτητών μη οικιστικών κτιρίων αλλά φυσικά και των τελικών καταναλωτών. 

Κάθε προϊόν από τις νέες σειρές διαθέτει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τη βιωσιμότητα, την άνεση και την υγιεινή, χωρίς συμβιβασμούς στο σχεδιασμό. Η νέα σειρά από πλακέτες για εντοιχιζόμενα καζανάκια περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωματισμούς, με πολλούς και διαφορετικούς μηχανισμούς και λειτουργίες, για να ταιριάζουν σε όλους τους χώρους. 

undefined

Μελετημένος σχεδιασμός, πρωτοποριακή τεχνολογία.

Οι νέες σειρές Altes™ και Symfo™ της Ideal Standard σχεδιάστηκαν από τον Roberto και την Ludovica Palomba στο νέο στούντιο της εταιρείας τους, στο Μιλάνο. Η σειρά Altes™ είναι κατασκευασμένη από φίνο κεραμικό, προσδίδοντας στις πλακέτες ένα μοναδικό και κομψό φινίρισμα. Διατίθενται τόσο σε μαύρο, όσο και σε λευκό χρωματισμό, ώστε να ενσωματώνονται εύκολα σε οποιοδήποτε στυλ στο μπάνιο. Η Symfo™ είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό κρύσταλλο ασφαλείας με μίνιμαλ design, το οποίο προσδίδει μια σύγχρονη εμφάνιση και αισθητική. Οι δύο νέες σειρές έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αισθητική, τη λειτουργικότητα και τις ανάγκες του τελικού χρήστη. Τόσο οι πλακέτες Altes™, όσο και οι  Symfo™ διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία no-touch. Οι ειδικοί αισθητήρες, μέσα στο κεραμικό ή το κρύσταλλο, ανιχνεύουν την κίνηση από απόσταση 20mm, που σημαίνει ότι το καζανάκι ενεργοποιείται ανέπαφα, προσφέροντας έτσι απόλυτη υγιεινή και ευκολία στην χρήση. 

Αβίαστα κομψό. Ολοκληρωμένες λύσεις

Η τρίτη νέα σειρά, η Oleas™, αναπτύχθηκε ως μέρος της μακροχρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας της Ideal Standard με το Studio Levien. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει 4 νέα μοντέλα, τα οποία είναι μίνιμαλ και λειτουργικά. Χάρις στην αφαιρετική τους αισθητική ταιριάζουν εύκολα σε κάθε χώρο μπάνιου. 

Ο Robin Levien, Ιδρυτής του Studio Levien σχολίασε: «Μερικές φορές το σχέδιο πρέπει να ‘ξεχωρίζει’, άλλες φορές πάλι πρέπει να ‘ταιριάζει’.

Υπάρχουν σήμερα δύο βασικές σχεδιαστικές φόρμες στα είδη υγιεινής, τα στρογγυλά και τα τετράγωνα. Έχουμε στρογγυλά και τετράγωνα μπουτόν στις πλακέτες που ταιριάζουν απόλυτα με τα είδη υγιεινής. Στις πλακέτες εντοιχιζόμενων καζανακίων όμως δεν έχει σημασία μόνο η αισθητική. Είναι ένα ‘σημείο επαφής’ στο μπάνιο και πρέπει να προσφέρουν καλή αίσθηση. Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην κίνηση, την αντίσταση και την επαναφορά των κουμπιών ενεργοποίησής τους.

Οι νέες πλακέτες έχουν ωραία εμφάνιση, καλή αίσθηση, καλή λειτουργία και ‘ταιριάζουν’. Μπορεί να ακούγεται εύκολο, αλλά στην πραγματικότητα χρειάζεται πολύ προσπάθεια!» 

undefined

Λειτουργική απόδοση

Οι νέες πλακέτες της Ideal Standard συμπληρώνουν τέλεια το ολοκληρωμένο σύστημα για εντοιχιζόμενα καζανάκια ProSys™.

Επιπλέον οι πλακέτες διατίθενται προαιρετικά με τη τεχνολογία SmartFlush™ για βελτιωμένη υγιεινή. Με τη  τεχνολογία SmartFlush™ παρέχεται υγρό σε κάθε έκπλυση στην απαραίτητη δοσολογία και πυκνότητα. 

Για κοινόχρηστες λεκάνες σε δημόσιους χώρους, όπου ο βανδαλισμός μπορεί να αποτελεί πρόβλημα, οι πλακέτες Septa Pro™ έχουν αντιβανδαλιστικό σύστημα, το οποίο εμποδίζει το εύκολο άνοιγμα. Ορισμένες πλακέτες της σειράς είναι επίσης, εξοπλισμένες με τεχνολογία υπέρυθρων αισθητήρων, η οποία επιτρέπει την ενεργοποίηση της ροής χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε την πλακέτα χειρισμού, με αποτέλεσμα την διασφάλιση της υγιεινής. 

Όλα τα προϊόντα της Ideal Standard πληρούν τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου, διασφαλίζοντας μέγιστη αντοχή, αξιοπιστία και ευελιξία. 

Ο Miguel Definti, Διευθυντής Ευρώπης Μεγάλων Έργων IdealStandardσχολίασε: «Στην Ideal Standard, συνεργαζόμαστε με τους σχεδιαστές μας για να αναπτύξουμε καινοτομίες για το μπάνιο που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων. Αυτές οι πλακέτες έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων των πελατών μας, σε ότι αφορά την απόδοση, την υγιεινή, την άνεση και την αισθητική». 

undefined

Οι νέες σειρές πλακετών της Ideal Standard είναι διαθέσιμες ήδη στην ελληνική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την www.idealstandardinternational.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο