Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Η Ideal Standard λανσάρει μία περιεκτική σειρά πολλαπλών εφαρμογών από εντοιχιζόμενες λύσεις μπάνιου

undefined

 

Ideal Standard λανσάρει το ολοκληρωμένο νέο σύστημα για εντοιχιζόμενες λύσεις ProSys. 

Ο Miguel Definti, Διευθυντής προϊόντων έργων του Ομίλου Ideal Standard International δήλωσε: «Το σύστημα δημιουργήθηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των κατασκευαστών και υδραυλικών, των ιδιοκτητών δημοσίων κτιρίων, αλλά φυσικά και των τελικών καταναλωτών. Η τεχνολογία εντοιχιζόμενων συστημάτων ProSysαντιπροσωπεύει την απόλυτη ευελιξία, με προηγμένα χαρακτηριστικά που λειτουργούν άψογα για χρήση σε κάθε δομικό υλικό, εξασφαλίζοντας εξαιρετική αισθητική». 

Το σύστημα ProSys™ παρέχει λύσεις για εγκατάσταση ποικίλων προϊόντων μπάνιου: λεκάνες, μπιντέ, νιπτήρες, ουρητήρια και ντους. Η νέα αυτή σειρά εντοιχιζόμενων συστημάτων είναι ο τέλειος συνδυασμός που συμπληρώνει ιδανικά τα είδη υγιεινής, τις μπαταρίες και τις πλακέτες εντοιχιζόμενων καζανακίων της Ideal Standard. 

undefined

Τα καζανάκια και τα αντίστοιχα πλαίσια τους διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις βάθους και ύψους, παρέχοντας λύσεις για εφαρμογές σε συμβατικούς τοίχους, αλλά και τοίχους από γυψοσανίδα. Διαθέτουν προηγμένες δυνατότητες, όπως το σύστημα Smart Flush, το οποίο παρέχει υγρό σε κάθε έκπλυση στην απαραίτητη δοσολογία και πυκνότητα για βελτιωμένη υγιεινή. 

Το σύστημα ProSys™ παρέχει τη δυνατότητα επιλογής πνευματικής ή ηλεκτρονικής ενεργοποίησης εκτός από μηχανική. Επίσης περιλαμβάνονται ειδικές λύσεις όπως ProSysComfort™ με δυνατότητα ρύθμισης ύψους, το οποίο  είναι χρήσιμο σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα ή σε όσους έχουν μικρά παιδιά. Επιπλέον, το  ProSys συνδυάζεται και με τη μονάδα υγιεινής NeoX™, η οποία αποτελεί την ιδανική λύση και αλλαγή από λεκάνη χαμηλής πίεσης σε κρεμαστή, καθώς για την τοποθέτησή της, δεν απαιτείται επέμβαση στην υπάρχουσα τοιχοποιία. 

undefined

Τα εντοιχιζόμενα συστήματα ProSys αναπτύχθηκαν ειδικά για να είναι εύκολα στην εγκατάσταση, με μια απλή διαδικασία τοποθέτησης μόνο 3 σταδίων. Η συντήρηση επίσης είναι πολύ απλή και λιγότερο δαπανηρή, με εύκολη παρέμβαση χωρίς ανάγκη εργαλείων στα εντοιχιζόμενα καζανάκια ProSys. Όλα τα καζανάκια έχουν το Smart Valve της Ideal Standard, ένα μοναδικό καινοτόμο σύστημα μείωσης ροής νερού που μπορεί να εξοικονομήσει έως 63 lt νερού εβδομαδιαίως, μειώνοντας το κόστος και συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα του πλανήτη. 

Ο Miguel Definti, Διευθυντής Ευρώπης τμήματος Μεγάλων Έργων της Ideal Standard, δήλωσε: «Το εντοιχιζόμενο σύστημα ProSys™ παρέχει  στους πελάτες της Ideal Standard τη δυνατότητα δημιουργίας πιο εξελιγμένων μπάνιων, με εύκολη εγκατάσταση, χαμηλό κόστος συντήρησης και λειτουργίας. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πως η συλλογική συνεργασία αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στη διαμόρφωση και το μέλλον των σύγχρονων μπάνιων». 

undefined

Για μεγαλύτερη αξιοπιστία, αντοχή και ευεξία, όλα τα προϊόντα της Ideal Standard έχουν κατασκευαστεί για να διαρκούν, με υλικά ανθεκτικά στη διάβρωση, τα οποία  δοκιμάζονται στα υψηλότερα πρότυπα θορύβου, σταθερότητας και διάβρωσης. Όλα συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση και 25ετή  διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. 

Τα νέα εντοιχιζόμενα συστήματα της Ideal Standard είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο