Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Η Ideal Standard Χρυσός Χορηγός για 3η συνεχόμενη χρονιά στα «Made in Greece Awards 2019»

undefined

H Ideal Standard υποστηρίζει και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά τον θεσμό των Βραβείων «Made in Greece Awards 2019», τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 16 Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο θεσμός αυτός της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς ενδυνάμωσης και διάδοσης ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων βασισμένων στην ποιότητα, την καινοτομία, τη διαφοροποίηση, τις στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά σήματα (brand names). Σκοπός του θεσμού αυτού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των επιχειρήσεων και οργανισμών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία.

undefined

Με κεντρικό σύνθημα «Επιβραβεύουμε την Παραγωγή, Αναδεικνύουμε την Ελλάδα», η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία και φέτος τα Βραβεία «Made in Greece», τα οποία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων.

undefined

Η Ideal Standard με την ηγετική θέση που κατέχει στον κλάδο δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά, στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την επιχειρηματική ευφυΐα και που επιβραβεύουν εταιρείες και οργανισμούς με τις καλύτερες πρακτικές και πρωτοστατούν στη δημιουργία ισχυρών brands και προστιθέμενης αξίας για τον πελάτη, αλλά και για την ίδια τη χώρα.

undefined

Ο κ. Θεοδοσίου Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ideal Standard δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε ως Χρυσοί Χορηγοί στα Made in Greece Awards 2019, επιβραβεύοντας εταιρείες, με αντίστοιχα ιδανικά, που συντελούν στην αναμόρφωση της ελληνικής βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής». 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο