Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Χριστουγεννιάτικη Διάθεση παντού ……. ακόμη και στο μπάνιο σας!

undefined

 

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Λίγες ημέρες μόνο μας χωρίζουν από αυτά και σίγουρα έχετε μπει στο «εορταστικό πνεύμα» διακοσμώντας το σπίτι σας χριστουγεννιάτικα! Είναι βέβαιο ότι έχετε στολίσει το δέντρο σας, την κουζίνα σας, την τραπεζαρία σας, το τζάκι σας, το παιδικό δωμάτιο, το μπαλκόνι σας, ακόμη και την εξώπορτα... Σκεφτήκατε όμως ποτέ, να στολίσετε το μπάνιο σας; Να δώσετε μία χριστουγεννιάτικη νότα και εκεί; Υπάρχουν τόσες όμορφες και δημιουργικές ιδέες και η Ideal Standard σας δίνει απλές συμβουλές διακόσμησης για να «μεταμορφώσετε» το μπάνιο σας σε ένα εξίσου γιορτινό σημείο!

Ideal Standard X-mas Στυλ!

Στα μπάνια Ideal Standard όλα γίνονται εύκολα με λειτουργικότητα, εργονομία και ασφάλεια ταχύτητα χάρις σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Αν σας φαίνεται υπερβολική ως πρόταση η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, σκεφτείτε μόνο, ότι το μπάνιο σας, είναι ο χώρος που θα επισκεφθεί ο κάθε καλεσμένος σας, οπότε …. γιατί να μην υπάρχει η χριστουγεννιάτικη και γιορτινή ατμόσφαιρα ακόμη και εκεί; Επιπλέον, ακόμη και για εσάς τους ίδιους είναι μοναδικό να ξεκινάτε και να ολοκληρώνετε  την ημέρα σας σε γιορτινή ατμόσφαιρα, στον προσωπικό σας «παράδεισο» ευεξίας!

Δείτε απλές, γρήγορες και οικονομικές διακοσμητικές λύσεις:

Διακοσμητικό στοιχείο νούμερο 1: στολίστε με χριστουγεννιάτικα στοιχεία τη καμπίνα του ντους ή τα πάνελ του μπάνιου σας!  Κρεμάστε μικρά γιορτινά στολίδια εξωτερικά στα πάνελς ή στην λαβή που ανοίγει την καμπίνα ντους.  Αρκούν για να τα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Ενώ η άνετη γωνιακή μπανιέρα που έχει εύκολη διαδικασία τοποθέτησης και επιτρέπει εξοικονόμηση χώρου μπορεί με 2-3 αναμμένα κεριά, να γίνει επίσης ο ιδανικός χώρος χαλάρωσης στις μέρες που έρχονται!

Διακοσμητικό στοιχείο νούμερο 2: τοποθετήστε γιορτινές πετσέτες ακόμη και σε διπλούς νιπτήρες που εξυπηρετούν την ταυτόχρονη χρήση δύο ατόμων και εκτός από λειτουργικοί είναι και αισθητικά άψογοι!

undefined

 

Διακοσμητικό στοιχείο νούμερο 3:  Runner χριστουγεννιάτικα στο παράθυρο του μπάνιου θα σας δίνουν ένα φως στο μπάνιο πιο ατμοσφαιρικό!

undefined

Διακοσμητικό στοιχείο νούμερο 4: Τοποθετήστε κεριά, κλαδί πεύκου και χριστουγεννιάτικες μπάλες, δίπλα στον νιπτήρα σας ή σε μία σύνθεση από γυάλινα ράφια δίνοντας την μαγική αυτή γιορτινή νότα που όλοι χρειαζόμαστε!

undefined

Σκεφτείτε πόσα μπορείτε να κάνετε με τις προτάσεις της Ideal Standard, για τον χώρο που ξεκινάτε και τελειώνετε την ημέρα σας. Αν ποτέ δεν στολίζατε μέχρι τώρα το μπάνιο σας, καιρός να το ζήσετε!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο