Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: H Ideal Standard “Best Hotel Supplier” για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Greek Hospitality Awards 2019

undefined

 

Ideal Standard, κερδίζει για 2η  συνεχόμενη χρονιά το Χρυσό Βραβείο, ως “BEST HOTEL SUPPLIER 2019” για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην αγορά των ξενοδοχείων, στο πλαίσιο του θεσμού Greek Hospitality Awards 2019, έναν θεσμό που έχει ως στόχο να αναδείξει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό κλάδο και διακρίνονται για τις καινοτομικές πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα. 

Η Ideal Standard, με τις συνεχείς εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις και βραβεύσεις σε προϊόντα και λύσεις που αφορούν στον Τουριστικό κλάδο, επιβεβαιώνει την διαρκώς ηγετική της θέση στη διάθεση προϊόντων και ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων που απευθύνονται στην εξειδικευμένη αγορά του Τουριστικού κλάδου και την αναγνώριση των υπηρεσιών της σε ένα χώρο με ξεχωριστές απαιτήσεις και αυστηρά κριτήρια. 

Η απονομή βράβευσης των Greek Hospitality Awards 2019, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στo Athenaeum InterContinental, με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό περισσοτέρων των 200 ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων και ως επίτιμους ομιλητές την Υπουργό Τουρισμού κα ‘Ελενα Κουντουρά και την βουλευτή κα Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων

undefined

Ο Διευθυντής του Τμήματος Έργων και Προδιαγραφών της Ideal Standard, κ. Ελευθέριος Νίτης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η εταιρεία μας βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το Βραβείο “BEST HOTEL SUPPLIER” Ο σημαντικός τομέας του Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού, αποτελεί μια προτεραιότητα για την εταιρία μας, εδώ και αρκετά χρόνια. Η Ideal Standard διαθέτει το ειδικά καταρτισμένο τμήμα Έργων και Προδιαγραφών το οποίο δουλεύει συστηματικά προς την άριστη κάλυψη αυτού του νευραλγικού τομέα. Η εταιρεία μας κατέχει βαθιά γνώση για το χώρο του µπάνιου και η διεθνής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να πρωτοστατούμε στις αλλαγές διεθνώς και να διαμορφώνουμε νέα ρεύματα».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο