Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Δύο νέες σειρές συστημάτων ντους – Idealrain Evo και Idealrain Evo Jet

undefined

 

Η Ideal Standard, ο κορυφαίος πάροχος πρωτοποριακών λύσεων μπάνιου, επέκτεινε τη σειρά προϊόντων Idealrain λανσάροντας στην αγορά δύο νέες σειρές συστημάτων ντους. Τα Idealrain Evo και Idealrain Evo Jet παρέχουν έναν τέλειο συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας, εντυπωσιακής σχεδίασης και μοναδικής εμπειρίας ντους. Αποτελούν ιδανικές προτάσεις για κάθε καταναλωτή, αρχιτέκτονα, μηχανικό και διακοσμητή που έχει στόχο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διαμόρφωσης χώρων μπάνιου, για κατοικίες ή ξενοδοχειακές μονάδες. 

Ευέλικτη, ανθεκτική σχεδίαση

Με μια επιλογή μοντέρνων στιλ και πρωτοποριακών λειτουργιών, τα προϊόντα Evo και Evo Jet διευρύνουν τις δυνατότητες εναλλακτικών επιλογών στην ήδη επιτυχημένη σειρά προϊόντων Idealrain της Ideal Standard. 

Διαθέσιμα σε δύο σχέδια, τόσο με το κλασικό στρογγυλό σχήμα όσο και με το νέο, σοφιστικέ ρομβοειδές σχήμα και με τρεις ρυθμίσεις λειτουργίας ψεκασμού, τα καινούρια μοντέλα προσφέρουν μια ευρύτερη ποικιλία τηλεφώνων ντους με στυλ. Σε αυτά περιλαμβάνεται το τηλέφωνο ντους 110 mm για το μοντέλο Evo και το τηλέφωνο ντους 125 mm για το μοντέλο Evo Jet. 

undefined

Η σειρά προϊόντων Idealrain είναι ευέλικτη. Είναι ένα ολοκληρωμένο σετ εξοπλισμού ντους με ένα ευρύ φάσμα επιλογών διαμόρφωσης που βασίζεται στο συνδυασμό τηλεφώνων ντους με μια ποικιλία συρόμενων βεργών, κεφαλών και συστημάτων ντους, με σκοπό τη δημιουργία μιας μοντέρνας διαρρύθμισης ντους με ένα εκλεπτυσμένο προφίλ. 

Τα ευέλικτα μοντέλα Idealrain είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, γεγονός που τους επιτρέπει να αντεπεξέρχονται με επιτυχία στις προκλήσεις της συχνής καθημερινής χρήσης και τα καθιστά ιδανικά για έργα τόσο σε ξενοδοχεία ή εμπορικά κτίρια, όσο και σε κατοικίες. 

Κατασκευασμένα για οικονομία

Τα προϊόντα της σειράς Idealrain, τα οποία σχεδιάζονται στη Γερμανία και κατασκευάζονται στην Ευρώπη, βοηθούν τους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές να ικανοποιήσουν τους στόχους των πελατών τους, όσον αφορά την οικονομία, χωρίς καμία απολύτως επίπτωση στην εμπειρία χρήστη. Όλα τα τηλέφωνα ντους αυτής της σειράς είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένο φίλτρο ρύθμισης ροής – παροχής 8 λίτρων/λεπτό, ο οποίος μειώνει την κατανάλωση του νερού στα συστήματα υψηλής πίεσης από 18,5 λίτρα/λεπτό σε μόλις 8 λίτρα/λεπτό. 

Τα μεγάλα τηλέφωνα ντους της σειράς παρέχουν εγγυημένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης, με τα ακροφύσια διατεταγμένα μέχρι τα άκρα της κεφαλής ψεκασμού, για πλούσιο καταιονισμό, ενώ χάρις στην τεχνολογία Cool Body, το εξωτερικό παραμένει κρύο για την αποφυγή εγκαύματος. 

undefined

Όλα τα προσαρτήματα και τα συνδετικά εξαρτήματα της σειράς Idealrain είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.  Επιπλέον, όλα τα εξαρτήματα ντους υποβάλλονται σε πολύ αυστηρούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί η μεγάλη διάρκεια ζωής τους ακόμα και στην πιο απαιτητική χρήση, ενώ συνοδεύονται, επίσης, από την επιπλέον ασφάλεια μιας πενταετούς εγγύησης. Τέλος, οι συρόμενες βέργες και τα στηρίγματα τοίχου της σειράς Idealrain κατασκευάζονται από μέταλλο υψηλής ποιότητας, γεγονός που τα καθιστά εύκολα στην προσαρμογή και ικανά να αντέχουν μεγαλύτερο βάρος σε σύγκριση με τα συμβατικά προϊόντα. 

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία ντους

Η εκτεταμένη γκάμα προϊόντων Idealrain εξασφαλίζει μια μοναδική, απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία ντους, με μια σειρά νέων ρυθμίσεων λειτουργίας ψεκασμού, οι οποίες μπορούν να επιλεγούν με το πάτημα ενός και μόνο εργονομικού κουμπιού που ονομάζεται «Navigo». 

Εκτός από τις ήδη υπάρχουσες λειτουργίες «βροχής» και «μασάζ», το μοντέλο Evo διαθέτει επίσης, μια λειτουργία ψεκασμού νερού «βροχής σε συνδυασμό με αέρα», κατά την οποία αναρροφάται αέρας και αναμιγνύεται με το νερό, προσφέροντας έτσι μια απαλή, μοναδική εμπειρία ντους.  Παράλληλα, η αποκλειστική λειτουργία ψεκασμού «Drop Jet» της Ideal Standard, η οποία διατίθεται ειδικά και μόνο στα προϊόντα της γκάμας Evo Jet, προσφέρει μια ιδιαίτερη αίσθηση ντους με μια αίσθηση ντους με πλούσια έντονη ροή για πλήρη αναζωογόνηση. 

Ο κ. Κιτρομηλίδης Αλέξης, Marketing Manager της Ideal Standard σχολιάζει: «Η κυκλοφορία στην αγορά της γκάμας Idealrain Evo και Evo Jet καλωσορίζει μια νέα εποχή, όσον αφορά στην σχεδίαση προϊόντων ντους της Ideal Standard. Τα νέα εξελιγμένα μοντέλα συστημάτων ντους – τόσο από άποψη λειτουργικότητας, όσο και από άποψη σχεδίασης – εξασφαλίζουν εγγυημένα αποτελεσματική λειτουργία σε κάθε είδους χρήση, σε κατοικίες ή ξενοδοχειακά & δημόσια κτίρια».

undefined  

 

Σχετικά με την Ideal Standard International 

Η Ideal Standard International είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο κατασκευαστές λύσεων μπάνιου υψηλής ποιότητας για κατοικίες, εμπορικά περιβάλλοντα και χώρους φροντίδας υγείας. Με έδρα στις Βρυξέλλες του Βελγίου, η ιδιωτική εταιρεία απασχολεί περίπου 9.500 άτομα και διευθύνει 18 μονάδες εγκαταστάσεων παραγωγής εξυπηρετώντας πάνω από 60 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και σε συνεργασία με διεθνώς καταξιωμένους σχεδιαστές, η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λύσεων μπάνιου που καλύπτουν πολλές κατηγορίες προϊόντων όπως κεραμικά μπάνιου, βρύσες & σχετικά εξαρτήματα, εξοπλισμό λουτρών & ευεξίας και έπιπλα & αξεσουάρ μπάνιου. Τα προϊόντα της πωλούνται φέροντας ισχυρές διεθνείς και τοπικές εμπορικές επωνυμίες, όπως Ideal Standard, Armitage Shanks (Ηνωμένο Βασίλειο), Porcher (Γαλλία), Ceramica Dolomite (Ιταλία) και Vidima (Ανατολική Ευρώπη). 

Για περισσότερες  πληροφορίες επισκεφθείτε μας στο: www.idealstandard.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο