Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Διεθνές Βραβείο σχεδιασμού στις μπαταρίες Edge της Ideal Standard

undefined

 

Άλλη μια πολύ σημαντική διάκριση έρχεται να επιβραβεύσει την Ideal Standard για τη νέα πρωτοποριακή μπαταρία νιπτήρα EDGE, η οποία διακρίθηκε με το German Design Award 2019. Πρόκειται για την τελευταία συλλογή της Ideal Standard που περιλαμβάνει μπαταρίες νιπτήρα υψηλού σχεδιασμού και ακριβείας. Συνδυάζοντας τη μινιμαλιστική αισθητική με την υπεροχή της Ideal Standard στον τομέα της κατασκευής, η σειρά EDGE παρέχει στυλ και αντοχή.

EDGE & GERMAN DESIGN AWARD – Γερμανικά Βραβεία Σχεδιασμού 

Τα Γερμανικά Βραβεία Σχεδιασμού είναι ένα κορυφαίο διεθνές βραβείο που απονέμεται από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού.

Στόχος: η ανακάλυψη, παρουσίαση και διάκριση μοναδικών τάσεων στον τομέα του σχεδιασμού. Κάθε χρόνο, διακρίνονται υψηλής ποιότητας συμμετοχές στους τομείς του σχεδιασμού προϊόντων και επικοινωνίας. Kάθε μία από αυτές τις συμμετοχές ανοίγει τον δρόμο στο σχεδιαστικό τοπίο διεθνώς. Τα Γερμανικά Βραβεία Σχεδιασμού, που πρωτοπαρουσιάστηκαν το 2012, συγκαταλέγονται μεταξύ των διαγωνισμών σχεδίασης με το μεγαλύτερο κύρος παγκοσμίως και η εξαιρετική τους φήμη εκτείνεται πέρα από τους κύκλους των ειδικών.

undefined

Δημιουργώντας τη σύγχρονη πρωτοπορία

Η σειρά EDGE είναι μια συλλογή από μπαταρίες νιπτήρα σύγχρονης σχεδίασης με καθαρές γεωμετρικές γραμμές εμπνευσμένη από το μοντέρνο σχεδιασμό και την έμφαση στην ποιότητα των υλικών. Λόγω της λεπτής και κομψής σχεδίασης και ανεπιτήδευτης κομψότητάς του, αποτελεί ένα από τα πιο λεπτά μοντέλα της αγοράς, παρέχοντας μια ευέλικτη λύση, είτε πρόκειται για μπανιέρες και ντουσιέρες, είτε για νιπτήρες.

Η σειρά EDGE είναι η επιτομή της απλότητας και της κατασκευαστικής υπεροχής και λειτουργώντας σαν ουδέτερη αφαιρετική λύση, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιοδήποτε αισθητικό στυλ επιθυμείτε στο μπάνιο σας.

undefined

Ποιότητα και Αντοχή

Η σειρά EDGE, καθ’ όλη τη διαδικασία κατασκευής της υποβάλλεται σε δοκιμές υπό οριακές συνθήκες στα ευρωπαϊκά εργοστάσια της Ideal Standard, ώστε να διασφαλιστεί το τελικό άριστο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Η 5ετής εγγύηση που το συνοδεύει αφήνει ήσυχους ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Ο Αλέξης Κιτρομηλίδης, Γενικός Διευθυντής της Ideal Standard σχολιάζει:«Η εταιρεία μας συνεχίζει να επενδύει στην πρωτοπορία. Όσον αφορά στην EDGE (Πρωτοπορία), ο ορισμός βρίσκεται στο όνομα του μοντέλου και αυτό έρχεται να το επιβεβαίωσει και η διάκρισή μας με το erman Design Award 2019! Γεωμετρικός αξεπέραστος σχεδιασμός με το πλεονέκτημα της ποιότητας και της τεχνολογίας στις μπαταρίες Ideal Standard. Συνδυασμός άριστος για μία σύγχρονη προσέγγιση στα προϊόντα μπάνιου».

Σημειώνουμε ότι, το προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά το 2019. Θα περιλαμβάνει 5 εναλλακτικά μοντέλα μπαταριών νιπτήρα, μπαταρία μπιντέ, καθώς και μπαταρίες λουτρού & ντους, επίτοιχες και εντοιχιζόμενες. 

undefined

Η εντυπωσιακή σειρά EDGE που βραβεύθηκε με το German Design Award 2019  

Σχετικά με τα βραβεία German Design Award

Τα Γερμανικά Βραβεία Σχεδιασμού παρουσιάζονται από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού, τον αρμόδιο φορέα εμπορικών σημάτων και σχεδίων στη Γερμανία. Η έγκριτη αποστολή του: να αντιπροσωπεύσει τον κόσμο του γερμανικού σχεδιασμού. Ως ίδρυμα που καθιερώθηκε το 1953 με πρωτοβουλία του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού στηρίζει τη διεθνή βιομηχανία επιτυγχάνοντας διαρκώς εμπορική αξία μέσω του σχεδιασμού, γεγονός το οποίο την καθιστά ένα από τα ηγετικά κέντρα παγκοσμίως, που εξειδικεύεται στην επικοινωνία και τη μεταφορά γνώσης στον τομέα του σχεδιασμού. Εκτός των ενώσεων και των οργανισμών στον τομέα της βιομηχανίας, το αποκλειστικό δίκτυο των μελών του ιδρύματος περιλαμβάνει συγκεκριμένα ιδιοκτήτες και διευθυντές επιχειρήσεων από έναν μεγάλο αριθμό καταξιωμένων εταιρειών. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

www.german-design-award.com

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο