Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: Διακεκριμένοι designers στο Ideal Standard μπάνιο

undefined

 

Καινοτόμος στον τομέα κατασκευής ειδών μπάνιου πάνω από 150 χρόνια, η Ideal Standard επέλεγε πάντοτε κορυφαίους designers απ’ όλο τον κόσμο για να δώσει ζωή σε έναν από τους σημαντικότερους χώρους του σπιτιού! Tο μπάνιο! 

Κορυφαία ονόματα εδώ και 40 χρόνια 

Με κύριο γνώμονα την εναρμόνιση καινοτομίας και εσωτερικού σχεδιασμού, η Ideal Standard έχει συνεργαστεί με αναγνωρισμένους και βραβευμένους για το έργο τους σχεδιαστές. Marc Sadler, Franco Bertoli, Friis & Moltke, Baroni & Valeriani, Matteo Thun, Goodwin Hartshorn και Artefakt Industriekultur είναι κάποια από τα ονόματα που υπογράφουν τις δημιουργίες της Ideal Standard, εναρμονίζοντας την αισθητική με τη χρηστικότητα. Η πλέον πρόσφατη προσθήκη στη λίστα συνεργασιών της Ideal Standard με εμβληματικούς μετρ του design, αποτελεί το σχεδιαστικό δίδυμο από την Ιταλία, Roberto Palomba & Ludovica Serafini. Ο Roberto Palomba ανέλαβε πρόσφατα την θέση του Chief Design Officer της εταιρείας,με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό της σχεδίασης που ταυτίζεται πλέον με το σύγχρονο τρόπο ζωής. 

undefined

Οι βραβεύσεις στην σχεδιαστική πορεία της εταιρείας 

Πηγαίνοντας από τις all time classic συλλογές όπως η Studio σε πιο νέες όπως η Connect, που αποτελεί τη μεγαλύτερη συλλογή της IdealStandard σήμερα, και ακόμα πιο πρόσφατες όπως η ConnectAir, αποτυπώνεται τη σχεδιαστική πορεία του designer Robin Levien, που μέσα από την πολυετή του συνεργασία με την Ideal Standard δημιουργεί για περισσότερα από 30 χρόνια, ιδιαίτερης αισθητικής προϊόντα για το μπάνιο. Η συλλογή Strada II που φέρει την υπογραφή του,  είναι βραβευμένη με τη σημαντικότατη διεθνή διάκριση «IF DESIGN AWARD».

Μιλώντας για βραβεία, η σχεδιαστική ομάδα ARTE FACT έχει διακριθεί για τις συλλογές Tonic II και  CERAPLANIII λαμβάνοντας αντίστοιχα τα βραβεία «RED DOT DESIGN AWARD» & «IF DESIGN AWARD»

undefined

 

Η υψηλή αισθητική της λιτότητας 

Ο Dick Powell με την συλλογή DEA αποδίδει την ιδανική πολυτέλεια που μπορεί να χαρίσει η υψηλή αισθητική, ενώ ο David Chipperfield αναδεικνύει την ομορφιά των καθαρών γεωμετρικών γραμμών μέσω της συλλογής White. Και φυσικά, όλα τα παραπάνω διακεκριμένα προϊόντα αναβαθμίζουν την ζωή και το μπάνιο μας μέσω της καινοτομικής τεχνικά προσέγγισης της Ideal Standard!

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο