Τα νέα των μελών μας

Ideal Standard: 50 Χρόνια & 1.500 επισκέπτες για το εργοστάσιο της Ιdeal Standard στη Γερμανία!

undefined

 

Η Ideal Standard με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων του εργοστασίου της, στο Wittlich της Γερμανίας, διοργάνωσε ένα Open House Day event ανοίγοντας τις πύλες και καλωσορίζοντας το κοινό στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της! Την επετειακή αυτή ημέρα τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 1.500 επισκέπτες και εξέχουσες προσωπικότητες, αποδεικνύοντας πόσο σημαντική υπήρξε και συνεχίζει να είναι για τον βιομηχανικό κλάδο της Ευρώπης, αυτή η επένδυση της εταιρείας. 

undefined

Κατά τη διάρκεια του Open Day, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του ιστορικού εργοστασίου και να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων της Ideal Standard. Η φιλοξενία στις εγκαταστάσεις, ολοκληρώθηκε με πολιτιστικά δρώμενα και εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. 

undefined

Ο Frank Philippe, Plant Manager στο εργοστάσιο του Wittlich, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού και την επιτυχημένη διεξαγωγή του Open House Day. Όλοι δουλέψαμε σκληρά για την σωστή προετοιμασία, το στήσιμο της έκθεσης και την οργάνωση της ξενάγησης στους χώρου μας. Η παρουσία 1.500 ατόμων αντανακλά την αξία της Ideal Standard και του εργοστασίου της. Στόχος μας ήταν να μεταφέρουμε στους φιλοξενούμενους μας την αξία και τη φιλοσοφία της επιτυχημένης εταιρείας μας». 

undefined

Στην Ελλάδα η εταιρεία κατέχει από το 1963 – πάνω από 55 χρόνια – ηγετική θέση στον τομέα ειδών υγιεινής.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο