Τα νέα των μελών μας

Iberostar Hermes & Coral Hotel: Απονομή Γαλάζιας Σημαίας

     

Η περιβαλλοντική ευαισθησία που διέπει τη φιλοσοφία αλλά και αποτελεί πρακτική της καθημερινής λειτουργίας των ξενοδοχείων Iberostar Hermes & Coral Hotel που ανήκουν στην οικογένεια Μαμιδάκη,  επιβραβεύτηκε και φέτος με την απονομή των διεθνώς αναγνωρισμένων περιβαλλοντικών διακρίσεων Blue Flag και Green Key.

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης απένειμε για 18η συνεχή χρονιά Γαλάζια Σημαία στην παραλία Αμμούδι που βρίσκεται στην πόλη του Αγίου Νικολάου και μπροστά από τα ξενοδοχεία ΕΡΜΗΣ και CORAL, διάκριση η οποία πιστοποιεί τις αυστηρές περιβαλλοντικές πρακτικές που ακολουθούνται στα ξενοδοχεία και αφορούν περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και του καθαρισμού της ακτής, την ποιότητα των νερών αλλά και την ασφάλεια των λουόμενων.

Παράλληλα το  Iberostar Hermes Hotel βραβεύτηκε για 2η χρονιά με Green Key Eco Label, για την υιοθέτηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον, που αφορούν μεταξύ άλλων, την κατανάλωση ενέργειας και νερού, τη διαχείριση απορριμμάτων και τη σημαντική λήψη μέτρων προστασίας του Περιβάλλοντος.

 

mamidaki

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο